0 "Αυτά που έζησα ήταν απαράδεκτα"

Για όσα έζησε στο Καραϊσκάκη με τις φωνές... πιθήκων, την απόφασή του να πάει στην Λάτσιο αλλά και τον "έρωτα" με την Μαρσέιγ, μίλησε ο Σισέ στους συμπατριώτες του.Στην συνέντευξη του στο "RMC", ο Σισέ αναφέρθηκε παράλληλα στην Εθνική Γαλλίας ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε πρόταση από τη Κίνα ύψους 15-18 εκ. ευρώ.Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη.

 

- Για ποιο λόγο αποφάσισες να πας στη Λάτσιο;

"Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Έκανα μία δίκαιη οικονομική συμφωνία καθώς η Λάτσιο ήταν η πρώτη μου επιλογή και γιατί ήθελα να αγωνιστώ στην Ιταλία. Τα χρήματα δεν ήταν η προτεραιότητα μου. Είχα μια καλή πρόταση από ένα σύλλογο της Κίνας…

Τέτοιες ευκαιρίες στην καριέρα του καθενός –είναι η αλήθεια ότι- τυχαίνουν μία φορά! Ήταν τρελό, μου πρόσφεραν 15,18 εκατομμύρια για τρία χρόνια. Όμως ήταν ένας άλλος κόσμος, δεν ήταν για μένα. Προτιμώ να παίζω για λιγότερα αλλά σε μία υψηλότερου επιπέδου Λίγκα".

- Σκέφτηκες να επιστρέψεις στη Γαλλία;

"Η Μαρσέιγ είναι ένας σύλλογος που θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου. Δεν πέρασε από το μυαλό μου η επιστροφή στην Μαρσέιγ καθώς δεν υπήρξε καμία επαφή.

Με ενδιέφερε η Αγγλία όμως δεν υπήρξαν προσφορές από εκεί. Δεν γνωρίζω το ιταλικό πρωτάθλημα και αυτό αποτελεί πρόκληση. Άκουσα πως δεν είναι πρωτάθλημα για μένα. Θα το δούμε"!

- Θα ήθελες να επιστρέψεις στην Μαρσέιγ;

"Ειλικρινά ναι. Είδα τον Ζοσέ Ζοσέ Ανιγκό (τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ) στον γάμο του Ντρογκμπά, αλλά είχε καλύτερα πράγματα να κάνει από το να συζητήσει για αυτό. Αν είχα πρόταση θα μπορούσα να επιστρέψω στην Μαρσέιγ".

- Υπήρξε ενδιαφέρον από τη Μαρσέιγ;

"Αυτό δεν το γνωρίζω".

- Έκανες παράπονα για την «δηλητηριασμένη» ατμόσφαιρα στις εξέδρες τις Ελλάδας, κάνοντας ειδική αναφορά στα ρατσιστικά συνθήματα. Δεν είναι αντιφατικό το γεγονός ότι υπέγραψες στην Λάτσιο η οποία έχει κακή φήμη;

"Δεν έφυγα από την Ελλάδα εξαιτίας του ρατσισμού. Έζησα κάποια απαράδεκτα πράγματα στο ματς με τον Ολυμπιακό. Το να ακούς ήχους πιθήκων είναι απαράδεκτο. Όμως δεν μπορείς να εξαφανίσεις όλα τα μειονεκτήματα που έχουν τα γήπεδα, πάντα θα υπάρχουν. Η Λάτσιο έχει μία φήμη όμως δεν το έχω διαπιστώσει.

Προς το παρόν, οι άνθρωποι με υποδέχονται με θέρμη όπου πάω, είτε είναι στο ξενοδοχείο ή όπου πατάω το πόδι μου. Όσο για το αν αυτό είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο; Αν όλα πάνε καλά στη Λάτσιο, γιατί μα μην κλείσω την καριέρα μου εκεί;"

- Είναι η εθνική ομάδα της Γαλλίας προτεραιότητα σου;

"Έχω μία ιδιαίτερη σχέση με την γαλλική ομάδα. Έζησα πολλές καλές στιγμές, αλλά και κακές. Πιστεύω πως ακόμα έχω να προσφέρω. Θέλω να επιστρέψω στην εθνική. Όμως δεν έχει έρθει κανείς σε επαφή μαζί μου από τότε που η Γαλλία άλλαξε κόουτς. Ο Λοράν Μπλαν είναι γνώστης του ιταλικού πρωταθλήματος, της ποιότητας του και των δυσκολιών του.

Αν καταφέρω να σκοράρω, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούσα να έχω μία ευκαιρία. Πρέπει να αποδείξω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο όμως πιστεύω ότι είμαι στην κατάλληλη ομάδα για το κάνω αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου