0 "Να γυρίσει εκεί που της αξίζει"

129Ο Νίκος Γριμάνης έθεσε ως πρώτο στόχο την επιστροφή της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ στην Α1 ως οικονομικά "καθαρή" και πρωταγωνίστρια.Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Άργους που επιθυμεί την συγχώνευση-απορρόφηση της ΑΕΚ με στόχο να αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν στην Α2 χωρίς χρέη, τόνισε πως στόχος είναι, αν επιτευχθεί η συμφωνία, να διατηρηθεί ο κορμός της ομάδας.


Αναλυτικά όσα είπε ο κύριος Γριμάνης στην "Sportday":
Για την πρόταση συγχώνευσης της ΑΕΚ με την ομάδα του Άργους: "Ήταν μια πρόταση που έκανε ένας υγιής φίλος της ΑΕΚ από τις 27 Απριλίου, η οποία δεν βρήκε ανταπόκριση, αλλά μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ σκέφτηκαν καλύτερα κι έτσι τοποθετήθηκαν επί του θέματος.Είχαμε κάνει συζητήσεις με τον κ. Καραμανλή, αλλά και ο νομικός πληρεξούσιος του Γιάννη Φιλίππου, ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος, ήταν σύμφωνος. Συζητάω, για να έχω και συμπαίκτες".

Για το στόχο της πρότασής του: "Θέλω να πάρω την ομάδα και να την επιστρέψω στην Α1 καθαρή, χωρίς χρέη. Γιατί η φυσική θέση της ΑΕΚ είναι φυσικά η πρώτη τη τάξει κατηγορία".

Για το τι θα γίνει εάν επιτευχθεί η συμφωνία: "Θέλουμε να κρατήσουμε το βασικό κορμό των παικτών της ΚΑΕ ΑΕΚ, για να έχουμε μια δυνατή ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου