0 Ερνέστο: “Θέλω να συνεχίσω το σερί μου”

 valverde
Τέλος της πρώτης προπόνησης του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ.
Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, αφού έβγαλε το λάδι στο τρέξιμο στους παίχτες του Ολυμπιακού, στο τέλος έκανε δηλώσεις στους απεσταλμένους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά, ο Ισπανός τεχνικός είπε:

"Σήμερα το πρόγραμμά μας ήταν χαλαρό, καθώς προερχόμασταν από ταξίδι με αεροπλάνο και πούλμαν. Από αύριο θα ανεβάσουμε ρυθμό. Εδώ θα δουλέψουμε κυρίως στην τακτική, αλλά και στη φυσική κατάσταση…

 

Στο Ρέντη τις προηγούμενες ημέρες κάναμε καλή δουλειά με πολύ τρέξιμο και σχεδόν καθόλου μπάλα, καθώς προερχόμασταν από μεγάλο διάστημα διακοπών.

Θα παίξουμε ένα μόνο φιλικό εδώ. Πρόπερσι παίξαμε δύο, αλλά το ένα ήταν με ομάδα πολύ χαμηλής δυναμικότητας και φέτος δεν το θέλουμε αυτό. Από αύριο θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε περισσότερο και με μπάλα. Εδώ στο Ζέεφελντ, στόχος μας είναι οι νέοι παίκτες που αποκτήθηκαν να μπουν στη φιλοσοφία της ομάδας και του παιχνιδιού μας.

Επίσης θέλουμε να δουλέψουμε και σε κάποια πράγματα τα οποία πέρυσι κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν τα κάναμε όσο καλά θα θέλαμε. Στην Ολλανδία, όπου θα δώσουμε και τα φιλικά, θα γίνει το μοντάρισμα της ομάδας.

Την πρώτη φορά που ήρθα, κατάφερα να πάρω το πρωτάθλημα, το ίδιο και πέρυσι, ελπίζω να μην το χαλάσω εφέτος. Θα μου άρεσε να πανηγυρίσουμε και εφέτος τον τίτλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου