0 Ξανά στο νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς

e5yb67ur6t7iur67ni5enie5nie578ie578i5e78irn575eΣτο νοσοκομείο βρίσκεται και πάλι ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς. Πριν λίγες μέρες κατά τη διάρκεια της περιοδείας που κάνει με την παράσταση «Λυσιστράτη», ένιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, καθώς έχει χρόνιο πρόβλημα άσθματος που τον ταλαιπωρεί.

 

Παρά όμως τις διάφορες φημολογίες που τον ήθελαν αν έχει πάρει εξιτήριο την επόμενη ημέρα , εκείνος μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο. Το ιατρικό ανακοινωθέν τις πρωινές ώρες χθες, έλεγε πως ο δημοφιλής ηθοποιός είχε υποστεί ελαφρά κρανιακή κάκωση. Τα αποτελέσματα όμως της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε λίγη ώρα αργότερα έδειξαν μικρό αιμάτωμα, το οποίο προφανώς δημιουργήθηκε επειδή δεν είχε κάνει σωστή χρήση του αντιπηκτικού.

Μάλιστα έγινε και εκτενής παρακλινικός έλεγχος, επειδή αντιμετωπίζει και πρόβλημα με τη βαλβίδα της καρδιάς του. Τη διεξαγωγή του ελέγχου αποφάσισαν οι ίδιοι οι θεράποντες γιατροί για καθαρά προληπτικούς λόγους, ώστε να βεβαιωθούν πως όλα είναι εντάξει.

Ο Κώστας Βουτσάς αργά χθες το απόγευμα μεταφέρθηκε ύστερα από απόφαση της οικογένειάς του, στο νοσοκομείο Κυανούς Σταυρός, στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνεχίσει τη φαρμακευτική αγωγή που του συνέστησαν οι γιατροί. Η κόρη του, Σάντρα δήλωσε στην «Espresso»:

«Ο πατέρας μου ένιωσε δυσφορία και δύσπνοια λόγω της ζέστης και της υγρασίας που επικρατούσε και επιδεινώθηκε λόγω του άσθματος από το οποίο πάσχει. Σε συνδυασμό με χρόνιο καρδιακό του πρόβλημα και το ότι είναι λίγο αμελής με τα φάρμακά του, δεν άργησε να έρθει το κακό. Πλέον, νοσηλεύεται στον Κυανό Σταυρό προκειμένου με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή να ρυθμιστεί κυρίως η πηκτικότητα του αίματος».

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο δημοφιλής και αγαπητός ηθοποιός δεν διατρέχει κανέναν σοβαρό κίνδυνο. Μάλιστα, ίσως και αύριο πάρει εξιτήριο.


Πηγή: Newstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου