0 Όχι στη Σούπερ Λίγκα

11973"Δεν μπορώ να εμπλακώ σε μια θέση που απαιτεί να έχει αρκετό χρόνο", υπογράμμισε ο Γιώργος Σπανός, βάζοντας τέλος στις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει την προεδρία της Λίγκας.Διαβάστε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του ισχυρού άνδρα των Περιστεριωτών στην "Εξέδρα":


Εχει γραφτεί κι έχει ακουστεί ότι προορίζεστε για τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας. Θέλετε να ασχοληθείτε;

«Οχι, γιατί δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο. Δεν μπορώ να εμπλακώ με μια θέση η οποία απαιτεί να έχεις αρκετό χρόνο, ειδικά τώρα που υπάρχουν πολλά προβλήματα. Πρέπει να υπάρχει ένας άνθρωπος που να ασχολείται καθημερινά πολλές ώρες με τη Σούπερ Λίγκα. Στη συγκεκριμένη φάση οι επαγγελματικές μου ασχολίες είναι σε εξέλιξη και δεν μπορώ να αποδεχθώ τη θέση του προέδρου, παρόλο που αρκετοί συνάδελφοι μου έχουν κάνει την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση να ηγηθώ του συνεταιρισμού».

Ο Ατρόμητος ουσιαστικά χτίζει μια καινούργια ομάδα που πρέπει να «δεθεί». Ποια είναι η άποψή σας;

«Πραγματικά είναι μια καινούργια ομάδα. Εχουν έρθει δέκα καινούργιοι ποδοσφαιριστές και αναμένεται να γίνουν μια δυο κινήσεις στον επιθετικό τομέα, σχετικά με έναν επιθετικό κι έναν πλάγιο επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα, ώστε να μπορούμε να είμαστε περισσότερο παραγωγικοί. Φυσικά χρειάζεται πίστωση χρόνου, αλλά πιστεύω ότι η ανανέωση ήταν επιβεβλημένη. Το 95% του ρόστερ είναι έτοιμο, οπότε δουλεύει ο προπονητής από πολύ νωρίς και πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική και δυνατή, η οποία θα αφήσει το στίγμα της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας».

Το τελευταίο διάστημα η διαφθορά στο ποδόσφαιρο μονοπωλεί τα ΜΜΕ και τη δικαιοσύνη. Ποια είναι η τοποθέτησή σας;

«Σίγουρα, το ποδόσφαιρο βιώνει μια άσχημη περίοδο. Από τη στιγμή, όμως, που βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα της Δικαιοσύνης, θα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί και να σεβαστούμε την όποια ετυμηγορία της. Δεν πρέπει να υπάρχει δαιμονοποίηση του ποδοσφαίρου, δηλαδή να βάζουμε μαζί και τα χλωρά και τα ξερά. Είναι πολύ άδικο και επικίνδυνο γιατί οι σωστοί και οι σοβαροί που έχουν μείνει στον χώρο πιστεύω ότι έχουν προβληματιστεί πάρα πολύ και θα θέλουν να φύγουν. Λέμε ναι στην κριτική από τα ΜΜΕ, αλλά όχι στην υπερβολή. Σαφώς και πρέπει στηλιτεύουμε τα κακώς κείμενα, αλλά πρέπει να αναδεικνύουμε και την καλή πλευρά του ποδοσφαίρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου