0 Κραυγές, μαϊμούδες και…μπανάνες

cisse and wife_picnik_1Η Τζουντ Σισέ παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα του Λίβερπουλ και τόνισε πως δεν αληθεύουν όσα γράφτηκαν για τη φυγή του Τζιμπρίλ περί ρατσισμού. Η σύζυγος του Γάλλου έπλεξε το εγκώμιο των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.Η γυναίκα του 29χρονου φορ δήλωσε στη liverpoolecho:


«Ο ελληνικός Τύπος μάς αποκαλεί υποκριτές εξαιτίας του τρόπου που απεικονίστηκε. Τη μία μέρα ήταν μια συνέντευξη σε μια εφημερίδα της χώρας και την άλλη μέρα ήταν κυριολεκτικά παντού. Το όλο θέμα είχε ολοκληρωτικά βγει έξω από το πλαίσιο που το τοποθετήσαμε και το να λέγεται ότι αναγκαστήκαμε να φύγουμε είναι απολύτως λανθασμένο. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο άντρας μου είναι να λέει ο κόσμος ότι έφυγε από μια χώρα για να πάει σε κάποια άλλη εξαιτίας του ρατσισμού, επειδή αυτό δεν είναι αλήθεια και είναι πραγματικά θλιβερό να το διαβάζεις κάπου».

Για τις κραυγές μαϊμούς και τις μπανάνες: «Αυτό είναι κοινώς γνωστό και ο ελληνικός Τύπος το ξέρει ήδη, επειδή άλλωστε ο άντρας μου πήγε στην UEFA και έκανε καταγγελία για αυτό. Υπάρχει αυτή η αντιπαλότητα εκεί και αυτό είναι κάτι που δεν θα δείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρά το γεγονός ότι συμβαίνει και σε άλλες χώρες. Το τοποθετώ κάτω από την εκπαίδευση και την ανατροφή των παιδιών και δεν είναι αποδεκτό, αλλά ποτέ δεν υποστήριξα ότι όλοι οι Έλληνες οπαδοί είναι έτσι.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν σπουδαίοι, δεν μπορώ να τους καταλογίσω τίποτα και αυτό που πραγματικά με αναστατώνει είναι η ιδέα ότι θα μπορούσε να υπάρξει πρόβλημα στη σχέση μας με αυτούς τους οπαδούς εξαιτίας του τρόπου που παρουσίαζε ο Τύπος τα γεγονότα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου