0 Δύο μερούλες μόνο…

2AB5B79374316BBCC375A012C93CE6FCΔιορία δύο μερών ζήτησε ο Γκούντγιονσεν από τους ανθρώπους της ΑΕΚ προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση των “κιτρινόμαυρων”. Τον πήραν... πακέτο στο Ρέκιαβικ Γκρέταρσον και Κωνσταντινίδης.
Οι άνθρωποι των "κιτρινόμαυρων" έφυγαν από το Λονδίνο και πήγαν στο Ρέκιαβικ, παίρνοντας... πακέτο τον Ισλανδό μεσοεπιθετικό.Και αυτό γιατί ο Γκούντγιονσεν ζήτησε από την Ένωση δύο ημέρες

προθεσμία προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση της ελληνικής ομάδας. Ο πρώην παίκτης των Αϊντχόβεν, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Μπόλτον, Στόουκ, Τότεναμ και Φούλαμ θέλει αρχικά να συζητήσει με την οικογένειά του, για αυτή την ευκαιρία που εμφανίστηκε στην καριέρα του και μετά να δώσει την τελική του απάντησή.

Τόσο ο Γκούντγιονσεν όσο και ο πατέρας του, που εκτελεί χρέη μάνατζερ, είναι ικανοποιημένοι με την προσφορά της ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι η Γουέστ Χαμ επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση για να αποσπάσει την υπογραφή του.
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, ότι το ταξίδι στην Ισλανδία έγινε προκειμένου οι άνθρωποι της ΑΕΚ, αν και εφόσον ο παίκτης απαντήσει θετικά, να έρθουν κατευθείαν από το Ρέκιαβικ στην Αθήνα, ούτως ώστε να ολοκληρωθούν οι τυπικές λεπτομέρειες στην υπόθεση και ο Γκούντγιονσεν να ντυθεί και επίσημα στα κιτρινόμαυρα.

Συνεπώς, όλα δείχνουν ότιτα πράγματα βαίνουν καλώς για την ομάδα του "Δικέφαλου αετού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου