0 Όλα είναι στο χέρι του

Οσες φορές η πρόκριση κρίθηκε στην έδρα του σε νοκ άουτ ματς ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε. Εξαίρεση ο Αγιαξ.Κάποιοι λένε πως οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, αλλά ουδείς δεν μπορεί να μην της πάρει στα σοβαρά. Ειδικά εάν κρατάει χρόνια η κολώνια, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» δίνει απόψε το


 

πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι εκτός έδρας και όσες φορές στο πρόσφατο παρελθόν κλήθηκε να πάρει την πρόκριση (στην διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ) με τη ρεβάνς να διεξάγεται στην Αθήνα τα κατάφερε, με μοναδική εξαίρεση το εφιαλτικό βράδυ του 1996 κόντρα στον μεγάλο Αγιαξ του Γιάρι Λιτμάνεν.

Λέγκια και Αγιαξ!

Την αγωνιστική περίοδο 1995-96 ο Παναθηναϊκός μετά από εκπληκτική πhttp://www.leoforos.gr/article/26107/ola-einai-sto-heri-tou-vdsορεία στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με αντιπάλους Πόρτο, Ναντ και Ααλμποργκ παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αντίπαλός του η Λέγκια Βαρσοβίας. Πρώτο ματς στην Πολωνία με τον αγωνιστικό χώρο να είναι κάκιστος λόγω της κοπριάς που είχε πέσει στο χορτάρι για να λιώσει ο πάγος. Αποτέλεσμα 0-0 και στη ρεβάνς της Αθήνας ο Παναθηναϊκός θα κάνει πάρτι επικρατώντας με 3-0.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα και δείτε τα σχετικά βίντεο στο leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου