0 «Ο Βόλος εκπροσωπεί την χώρα και εσείς τον ρίχνεται βεβιασμένα»

VOLOS-SIMAIA-FANS_0Για βεβιασμένη απόφαση, χωρίς στοιχεία, κάνει λόγο η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας σε ανακοίνωσή της για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου.Αναλτικά ανακοίνωση...
« Με ανάμεικτα συναισθήματα, απογοήτευση και αγανάκτηση, ο φίλαθλος κόσμος της Μαγνησίας και εμείς πληροφορηθήκαμε σήμερα την βεβιασμένη απόφαση της

Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAUGE, τη στιγμή μάλιστα κατά την οποία η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, εκπροσωπώντας την χώρα μας δίνει απόψε ένα κρίσιμο αγώνα για τα προκριματικά του EUROPA LEAUGE.
Κατόπιν τούτου συνήλθε εκτάκτως το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Θ. και ομόφωνα αποφάσισε την έντονη διαμαρτυρία προς όλα τα αρμόδια όργανα, ζητώντας η Πειθαρχική Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. στην οποία θα προσφύγει η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, να κρίνει την υπόθεση όχι με την περιρέουσα ατμόσφαιρα για την ικανοποίηση του δημόσιου αισθήματος, αλλά σύμφωνα με τους Κανονισμούς του Πειθαρχικού Κώδικα και του ΚΑΠ, εάν φυσικά υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία για την ομάδα της πόλης μας !
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κατά γενική ομολογία την περασμένη χρονιά έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στο Πρωτάθλημα της SUPER LEAUGE και η προσπάθεια αυτή επιβραβεύτηκε με την κατάληψη της πέμπτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Εθνικής.
Παρ’ όλα αυτά, πάρθηκε βεβιασμένα κατά την γνώμη μας μια απόφαση εξοντωτική για την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ με ελλειπή στοιχεία και χωρίς την απαρέγκλιτη εφαρμογή των Κανονισμών.
Θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό ότι ο φίλαθλος κόσμος της Μαγνησίας βρίσκεται σε μεγάλη αναστάτωση και αναβρασμό για την κατάφορη αδικία που συνέβη στην ομάδα της πόλης του Βόλου, κάτι που καθιστά απρόβλεπτες τις περαιτέρω κινητοποιήσεις του κόσμου.
Πιστεύουμε και ευελπιστούμε ότι το δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό όργανο Εφέσεων της ΕΠΟ, θα αποφασίσει με υπευθυνότητα και σύμφωνα με τους Κανονισμούς που διέπουν το άθλημα του ποδοσφαίρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου