0 "Κάνω αυτοκριτική"

riera_0Ο Ριέρα μίλησε, αλλά απέφυγε να απαντήσει για το πότε πραγματικά θα δουν οι φίλοι του Ολυμπιακού τον "καλό Ριέρα".Συγκεκριμένα είπε:Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε καλύτερος κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης, "Όντως, παίξαμε καλά απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης. Τώρα στα αποδυτήρια μαζί με την ομάδα είπαμε τα θετικά

από το σημερινό παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να συζητάμε μόνο τα αρνητικά. Πιστεύω πως όταν δεχτήκαμε το γκολ ήμασταν στην καλύτερη στιγμή μας, παίζαμε αρκετά καλά και είναι κρίμα που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε εκείνο το σημείο. Όμως, αντιδράσαμε σωστά και στο τέλος φάνηκε".

Στη συνέχεια ο Άλμπερτ Ριέρα ρωτήθηκε για το πότε να περιμένουμε να δούμε τον πραγματικό καλό Ριέρα: "Eγώ πάντα κάνω αυτοκριτική στον εαυτό μου, ύστερα από κάθε ματς, από κάθε αγώνα που παίζω. Κόντρα στην Βέρντερ, για παράδειγμα, ξέρω πως σε δύο φάσεις έπρεπε να προχωρήσω περισσότερο πριν δώσω την πάσα. Βιάστηκα, το ξέρω, αλλά αυτό συνέβη είτε λόγω της κούρασης, είτε λόγω ανετοιμότητας Το θέμα, όμως, είναι να παίζει καλά όλη η ομάδα και όχι μόνο εγώ".

Για την κατάσταση που βρίσκεται αυτή την στιγμή η ομάδα του Ολυμπιακού, απάντησε: "Ήταν, μόλις, ο τρίτος μας αγώνας στην προετοιμασία. Για αυτό τον λόγο δεν μπορούμε να πούμε ακόμη σε τι κατάσταση είναι η ομάδα. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν είμαστε έτοιμοι. Η Βέρντερ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και σίγουρα ποιο έτοιμη από εμάς, καθώς έχει ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία της. Πρέπει, πάντως, να ξέρετε ότι όταν κάποιος παίκτης ξέρει πως θα παίξει για 60 λεπτά, νιώθει πιο ελεύθερος ώστε να τα δώσει όλα, σε σχέση με το να παίξει σε ολόκληρο 90λεπτο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου