0 Θέλει διακρίσεις ο Νέτο

561047-25726012


Αποτυχία χαρακτήρισε τη μη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ ο ποδοσφαιριστής του Άρη.

Αναλυτικά δήλωσε.

 

 

 

 

 

«Έχουμε εδώ και μία εβδομάδα, 10 ημέρες περίπου, που έχουμε ξεκινήσει το στάδιο προσαρμογής μας και θα μας βοηθήσει πολύ για το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας μας, που θα είναι σκληρό. Η ομάδα θα δουλέψει στη φυσική κατάσταση και για 30-35 ημέρες στη συνέχεια θα δουλέψουμε πάνω στην τεχνική», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος άσος στους δημοσιογράφους κατά την αναχώρηση του Άρη και πρόσθεσε:

«Ο καθένας θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και να δώσουμε το καλύτερο για την ομάδα. Θα πρέπει να κοιτάξουμε βήμα-βημα το χτίσιμο της ομάδας, είμαστε ακόμη στην αρχή».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Η χώρα αυτή τη στιγμή διανύει μία δύσκολη οικονομική συγκυρία και είναι δύσκολο για την ομάδα να κάνει ακριβές μεταγραφές, να φέρει με μεγάλα ονόματα, αλλά με τον καλό σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της Διοίκησης να φέρει τους καλύτερους δυνατούς, ποιοτικούς παίκτες, θα κοιτάξουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Όσο για την προηγούμενη χρονιά, επεσήμανε: «Ήταν αποτυχία φέτος το γεγονός ότι δε βγήκαμε στην Ευρώπη και πρέπει του χρόνου να κοιτάξουμε να επανέλθει η ομάδα στις υψηλές θέσεις και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από εκεί και πέρα, όμως, το Κύπελλο είναι ένας στόχος θα κοιτάξουμε να φτάσουμε στον τελικό και να δούμε τι μπορούμε να κατακτήσουμε σε εκείνο τον θεσμό».

Στο τέλος των δηλώσεών του, στάθηκε στην πιθανότητα να μετέχει ο Άρης στο Europa League με ενδεχόμενο αποκλεισμό του Ολυμπιακού Βόλου: «Τα νέα είναι πολύ στενάχωρα. Βρίσκομαι 4 χρόνια στην Ελλάδα και έβλεπα κάποια πράγματα και πίστευα ότι ήταν τυχαία, αλλά αποδεικνύεται ότι τελικά ήταν κάτι άλλο, αλλά εμάς δε μας αφορούν όλα αυτά. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δική μας δουλειά. Όσο για τη δική μας έξοδο στην Ευρώπη, είναι κάτι δύσκολο. Αν ήταν να πάρει την απόφαση η UEFA, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, αλλά αφού είναι στο επίπεδο της χώρας το να παρθεί η απόφαση, νομίζω ότι είναι δύσκολο. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο χτίσιμο της ομάδας μας. Παρ’ όλα αυτά, αν χρειαστεί, πιστεύω ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου