0 "Ξέρουμε που να χτυπήσουμε"

D796F107B3410A44B79D84383A1709E6Καλά προετοιμασμένη και χωρίς καμία δικαιολογία σε περίπτωση... στραβοπατήματος, αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ για το Όσλο, όπως δήλωσε ο Στέλιος Μαλεζάς. «Ξέρουμε που πρέπει να χτυπήσουμε την Βαλερένγκα», είπε ο διεθνής στόπερ, δίνοντας το σύνθημα για θετικό αποτέλεσμα στην πρώτη μάχη για τον γ’ προκριματικό του Europa League.

 

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με μία δυνατή ομάδα. Η Βαλερένγκα είναι μία υπολογίσιμη αντίπαλος. Την έχουμε αντιμετωπίσει και πριν δύο χρόνια και είχαμε δυσκολευτεί αρκετά. Ξέρουμε που πάμε», εξήγησε ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ που θα προτιμούσε οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας να μην ξεκινούσαν με το συγκεκριμένο ματς. «Είναι στα μείον για εμάς διότι η Βαλερένγκα έχει αρκετά επίσημα παιχνίδια. Αυτό όμως δεν πρέπει να αποτελέσει σε καμία περίπτωση δικαιολογία για μας».
«Έχουμε βάλει καλά στο μυαλό μας το παιχνίδι της Πέμπτης στο Όσλο... Δεν σκεφτόμαστε από τώρα το δεύτερο ματς», πρόσθεσε, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για την εικόνα που θα εμφανίσει εκείνος και οι συμπαίκτες του στο «Ούλεβαλ»:
«Η δική μου εντύπωση είναι ότι τα φιλικά είναι φιλικά και στα επίσημα είναι αλλιώς. Στα επίσημα παιχνίδια έχουμε δείξει ότι αλλάζουμε πρόσωπο. Μαζί με τον προπονητή και όλη την ομάδα έχουμε συζητήσει για τις αδυναμίες της Βαλερένγκα, έχουμε μελετήσει τον αντίπαλό μας και ξέρουμε που πρέπει να χτυπήσουμε».
* Στην ίδια πτήση πρόκειται να ταξιδέψουν πενήντα φίλοι του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου