0 Θέλει ΠΑΟ

grande_3908_0QTSΟ Παναθηναϊκός δεν έχει κινηθεί επισήμως για τον Τζέιμς Γουάιτ, αλλά ο Αμερικανός σουΐνγκμαν απορρίπτει προτάσεις για χάρη του! Διαβάστε τι είπε ο ατζέντης του.Ο Αντώνης Φώτσης έφυγε, ο Ντρου Νίκολας έφυγε, ο Τζέιμς Γουάιτ έρχεται... στις θέσεις τους; Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ θάμπωσε

 

πέρυσι με τη φανέλα της Σάσαρι (σ.σ. πρώτος σκόρερ της Seria A με 21π. και δεύτερος MVP της Χρονιάς) και τα βλέμματα αρκετών ομάδων στράφηκαν αμέσως πάνω του. Ανάμεσά του κι αυτό του Παναθηναϊκού, ο οποίος, αν και δεν έχει πιέσει αρκετά, παραμένει πρώτος στις προτιμήσεις του. Ίσως κι η Σκαβολίνι, που πιθανότατα, όμως, θα ακούσει κι αυτή το «άκυρό» της.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Αμερικανό εκπρόσωπό του, Μπιλ ΜακΆντλες, ο οποίος ανέφερε πως «ο Τζέιμς έχει απορρίψει συνολικά εφτά προτάσεις! Τη δεδομένη στιγμή υπάρχει μόνο η Σκαβολίνι, η οποία έχει κάνει μία, όχι εξαιρετική, αλλά ικανοποιητική πρόταση, έχει δείξει ανεκτικότητα εδώ κι αρκετό καιρό και περιμένει μία απάντηση. Ίσως η διορία μας να είναι η Τρίτη ή η Τετάρτη».

Όπως πρόσθεσε, πάντως, «η Σκαβολίνι δεν παίζει Ευρωλίγκα. Αν, για παράδειγμα, η ιταλική ομάδα μας δίνει $800.000 κι έρθει μία ομάδα με συμμετοχή στην Ευρωλίγκα και δώσει $600.000 θα διαλέξει εκείνη». Οπότε αυτό είναι μεγάλο «μείον», αφού «ο Τζέιμς θέλει, όπως κάθε παίκτης στην Ευρώπη, να κερδίσει την Ευρωλίγκα. Θέλει να παίξει για τον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Αλλά ακόμα δεν έχουμε κάτι».

Η πλευρά του παίκτη περίμενε τους «πράσινους» να τακτοποιήσουν τα θέματα τα εν Ελλάδι θέματά τους (αποχωρήσεις Φώτση και Νίκολας, ανανεώσεις Τσαρτσαρή και Περπέρολγου, απόκτηση Πατ Καλάθη) και τώρα που όλα έχουν μπει σε μία σειρά περιμένει εκ νέου στο ακουστικό της. Απομένει κάποιος από την πλευρά του «τριφυλλιού» να καλέσει εγκαίρως τον σωστό αριθμό.

Πηγή: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου