0 "Παύω να ασχολούμαι, αν..."

Ο Ανδρέας Παντελή, δυσαρεστημένος από την καθυστέρηση που παρατηρείται στη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής, προς το πρόσωπό του, ξεκαθάρισε πως αν μέχρι την Πέμπτη (28/07) δεν μπουν οι υπογραφές, θα σταματήσει να ασχολείται με το ζήτημα."Σήμερα (σ.σ. Πέμπτη 28/07) θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Εδώ και αρκετές μέρες έχουμε έρθει σε συμφωνία για το τι θα


 

γίνει, ωστόσο τίποτα δεν προχώρησε. Μέχρι σήμερα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα. Παύω να ασχολούμαι αν μέχρι το βράδυ δεν υπογράψω. Έχουν περάσει τόσες μέρες. Δεν ξέρω για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η καθυστέρηση από τον Αντώνη Ρέμο. Δεν θέλω να βγάλω συμπεράσματα και να κατηγορήσω κανέναν. Ακούγονται πολλά τώρα τελευταία. Ωστόσο δεν θα πρέπει να βιαζόμαστε", ήταν τα λόγια του Παντελή.

Όσον αφορά στις κινήσεις και το νέο διοικητικό σχήμα που θα δημιουργηθεί, ο Κύπριος επιχειρηματίας είπε: "Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Κλήθηκα να βοηθήσω σε μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, που δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αντεπεξέλθω μέχρι το τέλος και όλα καθυστερούν. Και μιλάμε τώρα για νέο Δ.Σ.; Όλα θα γίνουν με τη σειρά τους. Μία ζωή όλοι τρέχουν και βιάζονται στον Ηρακλή, γι΄ αυτό σπάνε τα μούτρα τους", είπε ο Κύπριος επιχειρηματίας.

Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου