0 Να μην φοβηθεί ο ΠΑΟΚ

paokΓια τις αγωνιστικές αδυναμίες, αλλά και τα συν της Βαλερένγκα μίλησε στο "Olapaok.gr" ο πρώην Νορβηγός άσος και νυν προπονητής, Άρνε Μέλερ.Ο Μέλερ ανέλυσε το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας που θα βρει στο δρόμο του ο "Δικέφαλος" στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League,

επισημαίνοντας ότι είναι αδύναμη επιθετικά μετά τις αποχωρήσεις δύο παικτών.

"Είναι μια ομάδα που δεν σκοράρει εύκολα. Το τελευταίο διάστημα έφυγαν από την Βαλερένγκα ποδοσφαιριστές που έκαναν την διαφορά στην επίθεσή και από εκείνο το σημείο πετυχαίνει γκολ δύσκολα", τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στα μετόπισθεν της αντιπάλου του ΠΑΟΚ:

"Εχει καλό τερματοφύλακα και γενικότερα η αμυντική της γραμμή λειτουργεί όπως πρέπει. Τόσο οι σέντερ μπακ της, όσο και οι μέσοι της αποδίδουν καλά".

Και πρόσθεσε: "Δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 10η θέση. Αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών στα οποία δεν μπορεί να βρει λύσεις".

Οσον αφορά το σύστημα που επιλέγει συνήθως ο προπονητής της, Μάρτιν Αντρεσεν, ο Μέλερ είπε: "Η Βαλερένγκα παίζει κατά βάση 4-4-2, σχηματισμός, όμως, που αλλάζει κάποιες φορές.

Γυρνάει σε 4-2-3-1 ή κάτι παρόμοιο". Ποια συμβουλή θα έδινες στον ΠΑΟΚ; "Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να φοβηθεί την αντίπαλο του γιατί δεν έχει λόγους να φοβηθεί".

'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου