0 «Δεν πήραν σουίτα, αλλά θα πανηγυρίζουν στα διαρκείας»

AGGELOPOULOIΤην έντονη δυσαρέσκειά τους για την επιλεκτική και παραπλανητική, όπως αναφέρουν, πληροφόρηση, που υπήρξε για τους αδελφούς Αγγελόπουλους και το θέμα με τη σουίτα στο «Γ. Καραϊσκάκης», εξέφρασαν κύκλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός.Ισχύει, πως οι αφοί Αγγελόπουλοι δεν ανανέωσαν την σουίτα τους στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ισχύει, όμως, ότι ανανέωσαν τα διαρκείας τους, που τα έχουν από το 1984.

Για 28 συνεχόμενα χρόνια σε Καραϊσκάκη, ΟΑΚΑ, Ριζούπολη.

Για αυτούς, που ένιωσαν έκπληξη για το γεγονός ότι οι αφοί Αγγελόπουλοι δεν ανανέωσαν την σουίτα τους στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι κύκλοι της ΚΑΕ ενημερώνουν πως οι αφοί Αγγελόπουλοι έχουν πανηγυρίσει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό στην Νέα Σμύρνη, στο ΟΑΚΑ, στην Λεωφόρο, στην Νέα Φιλαδέλφεια και στην Ριζούπολη μαζί με τον απλό κόσμο της ομάδας.

Όπως επίσης ότι οι Αγγελόπουλοι έχουν πανηγυρίσει με τον κόσμο στο Πασαλιμάνι, στο Δημαρχείο του Πειραιά, στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, στο «Ελ. Βενιζέλος», στην Αττική οδό, σε όλες τις φιέστες και στο γκολφ της Γλυφάδας το 1997, μέχρι τις 5 το πρωϊ, στην επιστροφή της ομάδας μπάσκετ από την Ρώμη, όπου είχε κατακτήσει το Ευρωπαϊκό. Εκεί, όπου βρίσκονταν και πανηγύρισαν οι αφοί Αγγελόπουλοι.

Οι Αγγελόπουλοι είχαν την σουίτα από το 2007 και όχι από το 2004 και πως τα δύο αδέρφια δεν βρίσκονταν στην σουίτα τις περισσότερες φορές, αλλά προτιμούσαν να βρίσκονται στα διαρκείας μαζί με τον κόσμο. Κάτι, που όπως αναφέρεται γνωρίζουν καλά όσοι βρίσκονταν στον χώρο των διαρκείας.

Τονίζεται μάλιστα, πως η συγκεκριμένη ενέργεια ήταν άκαιρη και προκαλεί απορία για το τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί από την στιγμή, που εδώ και ένα μήνα ήταν γνωστό πως δεν θα ανανεωθεί η σουίτα και επίσης πολύ πιο πριν είχαν ανανεωθεί τα διαρκείας τα οποία είναι στα χέρια των Αγγελόπουλων.

Αναρωτιούνται τέλος αν αυτοί, που τώρα ένιωσαν έκπληξη, πληροφορούμενοι ότι οι αφοί Αγγελόπουλοι δεν ανανέωσαν την σουίτα, έχουν νιώσει ποτέ στιγμές πάθους και ολυμπιακής περηφάνιας.

Πηγή: Katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου