0 Απειλούν τη ζωή του Σαλιαρέλη


1saliarelis

Ο τέως πρόεδρος του Ολυμπιακού δήλωσε:

«Τελικά σ' αυτήν την κοινωνία δεν πρέπει να λες δημόσια τη γνώμη σου.Την αλήθεια. Αντιμετωπίζω προβλήματα τελευταία, δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα. Αυτά που είπες στο FM100-με απειλούν- θα έχουν συνέπειες…

Θέλω να πω δημόσια ότι όποιος με πλησιάσει με κακές διαθέσεις σταλμένο απο συγκεκριμένο χώρο, θα αντιδράσω όπως ένας άνθρωπος αμυνόμενος. Τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχομαι τα κατήγγειλα στην αστυνομία χθες το βράδυ. Σήμερα θα πάω στον Εισαγγελέα. Επώνυμοι με πρειδοποίησαν ότι θα μου συμβεί κάτι κακό.

Θα φάω πιστολιές μου είπαν. Θα δούμε ποιος θα πρωτοφάει τις πιστολιές όμως... Οι διαιτητές τρώνε πιστολιές, οι δημοσιογράφοι τρώνε το ξύλο της αρκούδας όταν πάνε να μιλήσουν, άλλοι που πάνε να μιλήσουν τους καίνε τα αυτοκίνητα. Θα πάω στον Εισαγγελέα. Θα πω το όνομα του ανθρώπου που με ενημέρωσε ότι "θα φάω πιστολιές".»

Επίσης ο Αργύρης Σαλιαρέλης, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Μπέο.

«Ο Μπέος είναι στη φυλακή. Στις κασέτες μιλάει με συγκεκριμένους ανθρώπους. Ο Μπέος κρίθηκε ένοχος, δεν μπορεί να πάει μόνο αυτός φυλακή και οι άλλοι να είναι απ' έξω. Με κάποιους μιλάει ο Μπέος. Η δικαιοσύνη πρέπει να επέμβει. Να μην την πληρώνουν μόνο οι αδύναμοι, αλλά κι αυτοί που υποστηρίζονται από οικογένειες.

Με ρωτήσατε αν ο Μαρινάκης είναι ένοχος. Δεν θα το κρίνω εγώ αυτό. Από ενδείξεις αποδεικνύεται η ενοχή του, είναι θέμα της δικαιοσύνης να τα βρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου