0 Βαλβέρδε: "να παίζουμε γερά"

14aa4qvΟ Ολυμπιακός εμφάνισε δύο πρόσωπα στο φιλικό με την βελγική ομάδα γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Ισπανό τεχνικό.Ο Βάσκος εξέφρασε την πεποίθηση ότι σταδιακά η ομάδα θα παρουσιάζει βελτίωση, ενώ την ίδια ώρα, υπογράμμισε πως Γέστε και Φέισα θα παίξουν σε ένα από τα δύο τελευταία φιλικά.

"Στο πρώτο μέρος δεν έμεινα ικανοποιημένος, όμως, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε. Κάναμε 3,5 ώρες ταξίδι, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Επίσης, παίζουμε με ευρωπαϊκές ομάδες και όχι από την Ελλάδα. Πρέπει να καταλάβουμε που παίζουμε και να παίζουμε πιο δυνατά. Δεν είχαμε ένταση στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο είχαμε ένταση και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δουλεύουμε σκληρά. Σε άλλα ματς θα είμαστε πιο φρέσκοι, σε άλλα όχι.

Αναφορικά με τους Κατάι και Γκρμπιτς, τόνισε: "Πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτό είναι σίγουρο. Θα συνεχίσουμε τις δοκιμές με τις θέσεις. Θέλω να δω σε τι θέσεις μπορούν να αγωνιστούν οι παίκτες".

Ο Γκρμπιτς έχει καλή τεχνική, είναι γρήγορος, ο Κάταϊ έχει καλή τεχνική, αλλά θέλει περισσότερη ένταση. Πάντα υπάρχουν θετικά στοιχεία. Ήμασταν πίσω στο σκορ και στο δεύτερο προσπαθήσαμε να πρεσάρουμε. Πάντα βρίσκεις θετικά πράγματα".

Τέλος, αναφέρθηκε στο ματς με την Βέρντερ: "Δεν είμαι σίγουρος αν θα παίξουν δύο 11άδες. Ο Γέστε θα παίξει ένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια, όπως ελπίζω να γίνει το ίδιο και με τον Φέισα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου