0 Απομονώστε τους λέει η ΠΑΕ

Με αφορμή τα επεισόδια στο Περιστέρι, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δείχνει ότι περιμένει τα χειρότερα στην πορεία της σεζόν. "Απομονώστε τους!", καλεί τους φιλάθλους.Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δείχνει θορυβημένη από τα χθεσινά επεισόδια στο Περιστέρι και θέλοντας να προλάβει (αν μπορεί) παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί…


τους "σκεπτόμενους φιλάθλους" να απομονώνουν τους ταραξίες. Παράλληλα, υπενθυμίζει ότι οι ποινές έχουν αυστηροποιηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τον προβληματισμό της και να καταδικάσει τη χθεσινή συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων της ομάδας που προέβησαν σε ρίψεις πλήθους κροτίδων και καπνογόνων κατά τη διάρκεια ενός φιλικού αγώνα στέλνοντας ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό μήνυμα εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους του Παναθηναϊκού οργανωμένους ή μη να καταδικάσουν με τη σειρά τους τα χθεσινά περιστατικά, να απέχουν στο εξής από κάθε τέτοιου είδους συμπεριφορές και – ακόμα σημαντικότερο – να απομονώσουν όσους αρνούνται να καταλάβουν ότι με τέτοιες ενέργειες η μόνη που ζημιώνεται είναι η ομάδα.

Η ΕΠΟ και η Πολιτεία έχουν ήδη προαναγγείλει τη λήψη μέτρων και την αυστηροποίηση των ελέγχων στο βαθμό που κρίνεται απαραίτητος ώστε ει δυνατόν να εξαλειφθούν φαινόμενα σαν τα χθεσινά. Στο νέο πειθαρχικό κώδικα μάλιστα θα προβλέπεται ακόμα και ποινή αφαίρεσης βαθμών από την ομάδα, ενδεχόμενο για το οποίο όσοι προκαλούν πλέον το παραμικρό θα είναι ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ συνεπώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να υποστηρίξει όποια συναφή μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει τις καταλληλότερες και ομαλότερες δυνατές συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων της ομάδας με μοναδικό γνώμονα να την προστατέψει και να εκμηδενίσει το ενδεχόμενο εξωαγωνιστικών αρνητικών επιροών στην προσπάθειά της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου