0 Πλατινί-Παπανδρέου για τα στημένα

MichelPlatiniPAPeterByrne1Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, θα έρθει την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα για συναντήσεις με τον υπουργό Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο αλλά και φορείς, με θέμα την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου! Συνάντηση και με Παπανδρέου.Ο Μισέλ Πλατινί ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Παύλο Γερουλάνο θα έρθει την Τρίτη 26 Ιουλίου στην

Αθήνα επικεφαλής κλιμακίου με θέμα τον συντονισμό των δράσεων για εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την ανάκτηση της αξιοπιστίας του. Θα συναντηθεί μάλιστα και με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου!

Το γεγονός αυτό καταδεικνύει τη σημασία που δίνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου στο θέμα των στημένων αγώνων στην Ελλάδα και σίγουρα ο Μισέλ Πλατινί θα ζητήσει την ανάληψη δράσεων και την τιμωρία των υπευθύνων, προκειμένου να καθαρίσει ο χώρος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου, με τον Πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί, με θέμα το συντονισμό των δράσεων για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την ανάκτηση της αξιοπιστίας του, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη κλιμακίου της UEFA στην Αθήνα, την Τρίτη 26 Ιουλίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Την ίδια ημέρα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου