0 Θα τα πούμε όλα στα ίσια

Vaxevanis_1


Έδωσε το λόγο του ο παρουσιαστής της χτεσινής εκπομπής για τα στημένα, Κώστας Βαξεβάνης, ότι στην επόμενη εκπομπή την ερχόμενη Πέμπτη θα είναι αποκαλυπτικός.

Διαβάστε τι είπε αναλυτικά στο Novasport FM.

 

 

 

 

Για την πρώτη του εκπομπή .
«Η πρώτη εκπομπή ήταν επαφής με το απλό κοινό, που δεν έχει μεγάλη επαφή με το ποδόσφαιρο και είχε μεγάλη απήχηση στις γυναίκες. Θέλαμε να δείξουμε πώς είναι η εικόνα του ποδοσφαίρου, που έχει γίνει ιππόδρομος».

Τι θα αποκαλύψει στην επόμενη.
«Στη δεύτερη εκπομπή θα δούμε ποιοι πλούτισαν από τα στοιχήματα, όχι τώρα αλλά κι εδώ και μια δεκαετία, πού πήγαν οι παράγκες και γιατί έκλεισαν οι φάκελοι με μυστηριώδη τρόπο. Θα πούμε ονόματα και διευθύνσεις. Να δούμε πώς έγιναν οι παράγκες πολυκατοικίες. Πως γίνεται μία οικογένεια να έχει κερδίσει επτά φορές στοιχήματα της τάξης εκατομμυρίων ευρώ».

Για την αλλαγή ώρας από (22:00 σε 00:30).
«Η εκπομπή μεταδίδεται στις 22:00. Το δελτίο τράβηξε λίγο παραπάνω. Δεν νομίζω πως υπήρχε πιο επίκαιρο θέμα από αυτό που πραγματευόταν η εκπομπή και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο. Δεν μου έχει δοθεί κάποια εξήγηση. Αντί να παίξει η επόμενη εκπομπή παρά την καθυστέρηση, έπαιξε η μεθεπόμενη. Μέχρι να μου στερήσει κάποιος το δικαίωμα να βγαίνω και να ερευνώ, εγώ θα κάνω αυτό που ξέρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου