0 Κοντά στην υπέρβαση

14205Πώς σκέφτονται στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός να... ζεστάνουν τον κόσμο, στέλνοντάς τον για ακόμα μία φορά στο αεροδρόμιο.Καλά τα μειωμένα μπάτζετ, ειδικότερα στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, ακόμη καλύτερο το μεταγραφικό πλάνο του Ζεσουάλδο Φερέιρα, το οποίο προβλέπει την απόκτηση νεαρών, φθηνών και πολλά υποσχόμενων ποδοσφαιριστών, ωστόσο στην Ελλάδα ο κόσμος έχει μάθει αλλιώς.

Αν δεν δει το μεγάλο όνομα, έστω και σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία, δεν «γουστάρει»

Πόσο μάλλον ο κόσμος του Παναθηναϊκού, που τα τελευταία χρόνια είχε καλομάθει με μεταγραφές επιπέδου Σισέ, Ζιλμπέρτο, Γκοβού κ.λπ. Αντε τώρα λοιπόν να τους πείσει κάποιος να πάνε γήπεδο ή να αγοράσουν διαρκείας, όταν ο Σισέ έγινε Τοτσέ, ο Ζιλμπέρτο Βιτόλο και ο Γκοβού Κουίνσι.

Στην ΠΑΕ το έχουν εμπεδώσει αυτό και σκέφτονται τρόπους αφενός να στείλουν το φίλαθλο κοινό της ομάδας στο... αεροδρόμιο, αφετέρου να δώσουν στον Φερέιρα μια έμπειρη και αξιόπιστη επιθετική λύση. Οσο κυλούν οι μέρες και η κίνηση των διαρκείας παραμένει πενιχρή, τόσο αυξάνουν οι πιθανότητες να γίνει μια και μοναδική οικονομική υπέρβαση, στη θέση του επιθετικού.

Αλλωστε από τη πρώτη στιγμή που ο Τοτσέ πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ήταν γνωστό πως στην Παιανία έψαχναν είδη τον στράικερ που θα συμπλήρωνε την τριάδα μαζί με τον Ισπανό και τον Πετρόπουλο.

Η «Εξέδρα» έκανε μια έρευνα στην ευρωπαϊκή αγορά και εντόπισε κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ικανών να κάνουν «γκελ» στον κόσμο. Ωστόσο για να έρθουν στην Ελλάδα θα χρειαστεί να ικανοποιηθούν τα οικονομικά τους… θέλω.

Πηγή: exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου