0 Φιλικό;…παλιά

0To "φιλικό" ανάμεσα στη Λανούς και την Ολ Μπόις εξελίχτηκε σε αγώνα πυγμαχίας, καθώς ο Μάουρο Καμορανέζι ήρθε στα χέρια με τον Χουάν Πάμπλο Ροντρίγκες.Ο Αργεντινός της Λανούς έκανε μία περίτεχνη ενέργεια με θύμα τον παίκτη της Ολ Μπόις (του πέρασε τη μπάλα πάνω από το κεφάλι), γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον Ροντρίγκες που άρχισε να διαμαρτύρεται.

 


Τα "γαλλικά" ανάμεσα στους δύο παίκτες δεν άργησαν να έρθουν, με τον Καμορανέζι να ρίχνει μια μπουνιά στον αντίπαλό του και στη συνέχεια να μπαίνουν στη μέση ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες για να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Ο διαιτητής λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε αποφάσισε να διακόψει το... "φιλικό", λογάριαζε όμως χωρίς τον Καμορανέζι, ο οποίος συνέχισε το... μποξ και στα αποδυτήρια των ομάδων, χτυπώντας εκ νέου τον αντίπαλό του.

"Ο Καμορανέσι είναι τώρα πια ένας γερασμένος παίκτης, εάν γύρισε εδώ για να κάνει αυτά τα πράγματα είναι αξιολύπητος", τόνισε ο Ροντρίγκες, και συνέχισε:
"Εάν είναι άνδρας μπορούμε να τα πούμε έξω, τον περίμενα, είδε ο ένας τον άλλο, αλλά υπήρχε πολύς κόσμος και δεν μπορούσε να γίνει τίποτα.
Όμως αργά ή γρήγορα θα συναντηθούμε σε κάποια γωνία του δρόμου και εκεί θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν τελειώσε το θέμα, η ζωή δίνει πάντα εκδίκηση".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου