0 Θα χαμογελάσει το ταμείο του

13181Ο ΠΑΟ της έδωσε θάρρος, ο Παναθηναϊκός υποχρεούται να της το πάρει πίσω. Και να αποδείξει στην Οντένσε ότι εκείνος είναι καλύτερη και πιο ομάδα. Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς.Που ξέρει να υπερπηδά τα εμπόδια, κυρίως τα χαμηλά. Παλαιότερα ήταν σε θέση να κάνει και υπερβάσεις.


Τώρα, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα περάσει καιρός για να αναγκάσει την ποδοσφαιρική Ευρώπη να ασχοληθεί με την αφεντιά του και τα επιτεύγματά του.

Ο ΠΑΟ του... Περιστερίου σίγουρα δεν έχει τύχη να νικήσει και να βάλει τα θεμέλια πρόκρισης απέναντι στην αυριανή αντίπαλό του για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενας άλλος... Παναθηναϊκός ναι, μπορεί να τα καταφέρει. Και να ξεπεράσει τους Δανούς, και το ταμείο του να χαμογελάσει μια φορά. Διότι οι «πράσινοι», ακόμα και να μην καταφέρουν να προκριθούν ?στη συνέχεια? στους ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ, θα συνεχίσουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όπερ σημαίνει ότι θα εισρεύσουν στα ταμεία τους περίπου 5 εκατ. ευρώ, τα οποία, βέβαια, θα κάνουν φτερά σε περίπτωση αποκλεισμού από την Οντένσε. Αντιλαμβάνεστε, φαντάζομαι, για τι «πράσινη» καταστροφή θα μιλάμε.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ του «τριφυλλιού» (θα) έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της στιγμής. Και την ανάγκη να προκριθεί η ομάδα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο που δεν παίζουν εκείνοι μπάλα. Κατά συνέπεια, ο Φερέιρα και οι παίχτες του ΠΑΟ πρέπει να καταλάβουν το «ως εδώ και μη παρέκει».

Πηγή: εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου