0 "Ξεσηκωμός στον Βόλο"

Οι αντιδράσεις για την απόφαση του υποβιβασμού του Ολυμπιακού Βόλου ξεκίνησαν ήδη στη θεσσαλική πόλη από τους φίλους της ομάδας αλλά και τους τοπικούς φορείς.Περισσότερα από 400 άτομα συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (28/7) έξω από το σύνδεσμό οργανωμένων


οπαδών της ομάδας, που βρίσκεται κοντά στο ΕΑΚ Βόλου, το παλιό γήπεδο του Ολυμπιακού.

Οι οπαδοί τα είχαν με την Πολιτεία θεωρώντας εντελώς άδικη την απόφαση εις βάρος της ομάδας τους, ενώ τόνιζαν ότι οι κινητοποιήσεις τους θα κλιμακωθούν μέχρι ο Ολυμπιακός Βόλου να δικαιωθεί όπως χαρακτηριστικά έλεγαν.

Μάλιστα στη συνέχεια της ημέρας αναμένεται να γίνει και μηχανοκίνητη πορεία, αλλά και συλλαλητήριο (σ.σ. αναμένεται να ξεκινήσει στις 20:00 έξω από το Δημαρχείο), ενώ οι κινητοποιήσεις για σήμερα (28/7) αναμένεται να ολοκληρωθούν λίγο πριν τις 21:00, προκειμένου άπαντες να προλάβουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας με την Ντιφερντάνζ στο Λουξεμβούργο.

Επίσης αρκετοί βουλευτές της Μαγνησίας έχουν εκδώσει ανακοινώσεις ή έχουν κάνει δηλώσεις συμπαράστασης προς τον Ολυμπιακού Βόλου.

Μάλιστα λάβρος ήταν ο δήμαρχος Βόλου, Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος σήμανε τα τύμπανα του… πολέμου… «Στην Ελλάδα δεν πρέπει να την πληρώνουν τα μικρά ψάρια, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου.

Η πόλη θα αντιδράσει, διότι η επιτροπή της Superleague που αποφάσισε, είναι όργανο αυτών που έφθασαν το ποδόσφαιρο σε αυτή την κατάσταση και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τιμωρηθεί μια ομάδα με ενδείξεις και όχι αποδείξεις.

Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη και στην δευτεροβάθμια επιτροπή, αλλά μόνο στην τακτική δικαιοσύνη και απ' αυτήν περιμένουμε τις τελεσίδικες αποφάσεις».

Οσον αφορά στα επίσημα χείλη της ΠΑΕ, ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Θεοδώρου, που βρίσκεται με την αποστολή στο Λουξεμβούργο, ζήτησε από τους υπουργούς της περιφέρειας να παραιτηθούν οι βουλευτές για να ασκήσουν πίεση. «Εμείς εδώ θα σηκώσουμε ψηλά τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου» είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου