0 «Ήρθε η ώρα για πράξεις»

awerrfecΟ Γιώργος Σαχπατζίδης μίλησε στο gazzetta.gr για το πότε θα ολοκληρωθεί η συμφωνία των εν’ δυνάμει επενδυτών με τον ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε ο Φλωρίδης να συγκεντρώνει τα απαραίτητα δικαιολογητικά!Η επόμενη ημέρα μετά την νίκη επί της Βαλερέγκα αναλώθηκε κυρίως στην ανακοίνωση της ΠΑΕ την περασμένη

 

Τρίτη(26/7) για το πότε θα ολοκληρωθεί το θέμα της παρουσίας των Φλωρίδη – Σαχπατζίδη στον «ασπρόμαυρο» σύλλογο. Είναι αλήθεια πως όλοι μας περιμέναμε να πραγματοποιηθεί σήμερα άλλη μια συνάντηση των επενδυτών με τους Κατσαρή και Ζαγοράκη. Όμως αυτή η συνάντηση, όπως άφηνε να εννοηθεί και η ανακοίνωση δεν έγινε ποτέ.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Γιώργο Σαχπατζίδη του απευθύναμε το ερώτημα πότε πιστεύει πως θα ολοκληρωθεί το deal. «Το θέμα είναι τελειωμένο. Πλέον τέρμα τα λόγια. Ήρθε η ώρα των πράξεων για το καλό του ΠΑΟΚ. Την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία». Το τελευταίο ραντεβού αναμένεται να γίνει πριν την διεξαγωγή του επαναληπτικού με την Βαλερέγκα στην Τούμπα.

Ο Βασίλης Φλωρίδης έχει ξεκινήσει την διαδικασία της συγκέντρωσης των απαραίτητων εγγράφων που χρειάζονται προκειμένου να καλύπτει τις απαιτήσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Μόλις τα συγκεντρώσει, θα αρχίσουν και οι τελικές επαφές.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου