0 Καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν οι "Austrian boys"

austrian_10Ανακοίνωση εξέδωσαν οι "Αustrian Boys F.C.", οι οποίοι αναφέρονται τη στάση αυτών που προσπαθούν να μαυρίσουν και να υπονομεύσουν την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου.
Ιδού η ανακοίνωση:Austrian Boys F.C
Η εκτός έδρας νίκη της ομάδας μας στην παρθενική της συμμετοχή σε Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση, αφιερώνεται σε όλους αυτούς που επιχείρησαν στυγνά και απροκάλυπτα να την

καταδικάσουν στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου.Σε όλους τους λασπολόγους της γκετοποιημένης δημοσιογραφικής παρέας, που έχυσαν άφθονο δηλητήριο εδώ και μήνες, παριστάνοντας παράλληλα και ταυτόχρονα νομοθέτη, εισαγγελέα και δικαστή. Στα «άμεμπτου» ηθικής τρισάθλια ερπετά που ξεπέρασαν κάθε ηθικό φραγμό, προκαταβάλλοντας τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης.

Σε αυτούς που διακρίνονται από φθόνο και αστείρευτη ζήλεια για μια επαρχιακή ομάδα που διακρίνεται για το ποδοσφαιρικό της ήθος και τα τόσα αγωνιστικά της κατορθώματα και επιτεύγματα. Σε όλους τους χαιρέκακους, κομπλεξικούς και άνανδρους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πρόσκαιρες στιγμές αδυναμίας. Σε αυτούς που όταν λείπει η γάτα, πιστεύουν ότι θα βρουν την ευκαιρία να χορέψουν σαν ποντίκια, αλλά τους διαφεύγει πως θα πιαστούν στις φάκες!

Όσοι πιστεύουν πως ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες δύσμοιρων και διχασμένων προσωπικοτήτων, τους ενημερώνουμε πως η ομάδα μας θα συνεχίσει να προσπαθεί μέσω των αποτελεσμάτων, της πορείας της και της αγωνιστικής εικόνας της να τους διαψεύδει. Τους υποσχόμαστε πως θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να προχωρήσουμε όσο μακρύτερα γίνεται στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση, προκειμένου να διαφημιστεί το όνομα της πόλης και ομάδας μας, συγκεντρώνοντας όσο περισσότερους βαθμούς είναι εφικτό για τη χώρα μας, την οποία με περηφάνια εκπροσωπούμε. Λυπούμαστε που στον μόλις πρώτο εκτός έδρας αγώνα καταφέραμε να επιβληθούμε της αντιπάλου ομάδας. Γνωρίζουμε πως σε αρκετούς μοχθηρούς τύπους, προκαλέσαμε ανορεξία και σφίξιμο στο στομάχι, αλλά ευτυχώς υπάρχουν εφημερεύοντα φαρμακεία για τέτοιου είδους περιστάσεις και συμπτώματα.

Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο συγκεκριμένων ιδιωτικών, κρατικών και έναντι πληρωμής τηλεοπτικών διαύλων που αδιαφόρησαν να καλύψουν τον πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό αγώνα ελληνικής ομάδας. Αντιθέτως, προνόησαν να μεταδώσουν πρόσφατα φιλικό αγώνα ομάδας του κέντρου με παγκόσμιας φήμης μπυραρίας αργόσχολων. Τους υπενθυμίζουμε πως ότι σπέρνεις θερίζεις και πως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!

Τελειώνοντας, είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε την ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την παρουσία του εκπροσώπου της Πέτρο Μαυρογενίδη στο Βελιγράδι. Καθώς επίσης για την άψογη και αμερόληπτη ραδιοφωνική περιγραφή του αγώνα. Στα δύσκολα, ανακαλύπτει κανείς άγνωστους που όμως επιδεικνύουν τίμια και αντρίκια στάση!

Τελειώνοντας, καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να θωρακίσει την ομάδα, συμμετέχοντας μαζικά στον επαναληπτικό αγώνα, επιδεικνύοντας αδιαφορία στις κινδυνολογίες μεγάλης μερίδας των ΜΜΕ(πηρεασμού). Η συμμετοχή της ομάδας μας στο Europa League αποτελεί γεγονός, όπως φυσικά και η κατάκτηση των πρώτων πόντων, σε αντίθεση με τα όσα διαδίδονταν καιρό τώρα από αλεπούδες της αθλητικής ειδησεογραφίας και δημοσιογραφίας. Λίαν συντόμως θα επιδοθούν σε κωλοτούμπες!

Υ.Γ1 Τελικά οι υπεύθυνοι ομάδας ενός εκ των 12 Ολύμπιων Θεών, πρόλαβαν να δηλώσουν τα ονόματα των παικτών της στο θεσμό του Europa League; Αν όχι, τότε υπάρχει και η θετική πλευρά. Δεδομένη διεύρυνση του εντός έδρας αήττητου ρεκόρ σε επίσημα Ευρωπαϊκά παιχνίδια! Συγχαρητήρια και εις ανώτερα!

Υ.Γ2 Οι ψαράδες της Ρέκιαβικ επιβλήθηκαν της ομάδας της Zilina με σκορ 3-0! Άραγε, θα πρέπει να αναμένουμε υποβιβασμό της ηττηθείσας ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο; Το έβλεπες, το έπαιξες;

Υ.Γ3 Όσο για τον εθνικό μας χασοδίκη, αν ακόμη πιστεύει ότι η ομάδα μας στήνει παιχνίδια, εμείς θα του πούμε πως μόνο κάτι τυπάκια σαν και αυτόν στήνουμε στο τοίχο στην αγαπημένη του στάση….

Και κάτι τελευταίο: Χ ημίχρονο, διπλό τελικό. Μήπως από τις φυλακές Ναυπλίου το έστησε και αυτό; ‘Η μήπως βρήκε τα λεφτά του Κολοκοτρώνη (που αδίκως φυλακίστηκε εκεί και αυτός); Σαν δεν ντρέπεστε λίγο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου