0 Προσφυγή ο Ιωνικός

Στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατέφυγε η ΠΑΕ Ιωνικός, καταθέντοντας προσφυγή εναντίον της ΕΠΟ και της Ένωσης Football League.Η ΠΑΕ Ιωνικός είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα ενώπιον του Εφετείου Αθηνών με τα οποία ζητούσε να ανασταλεί η ισχύς των αποφάσεων 164/2011 & 277/2011 και τώρα ήρθε και η προσφυγή στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για να ακυρωθούν οι ίδιες αποφάσεις.



Σύμφωνα με αυτές ο Ιωνικός καταλάμβανε την 18η θέση στο βαθμολογικό πίνακα και ανακαλούνταν τα δελτία των ποδοσφαιριστών της ομάδας που εκδόθηκαν κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2011.

Ωστόσο, στον κανονισμό της ΕΠΟ ( ΚΑΠ ) υυπάρχει ρήτρα που αναφέρει ότι οποιαδήποτε ομάδα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια κι όχι στα αθλητικά τα οποία είναι αποκλειστικά καθ'ύλην αρμόδια, θα αποβάλεται από το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει.
Έτσι χτες (21/07), οι άνθρωποι του Ιωνικού παραιτήθηκαν από την αίτηση αναστολής ( πολιτικά δικαστήρια ) καθώς όπως τους ενημέρωσαν ανώτεροι αξιωματούχοι της ΕΠΟ αν δεν το έκαναν ο Ιωνικός θα υποβιβαζόταν άμεσα στην Football League 2.

Γι' αυτό και σήμερα (22/07) έκαναν προσφυγή Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με το ίδιο αίτημα κατά της ΕΠΟ και της Ένωσης Football League και Football League 2.
Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή από την ΕΠΟ η ακριβής ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου