0 "Ξεφτίλα στα… 4"

2011-08-02-kati-magikoΔιαβάστε πως διαχειρίστηκαν τη νίλα του Παναθηναϊκού τα “ερυθρόλευκα” Media:

Katimagiko.gr
Ξεφτίλισαν την Ελλάδα!Εντυπωσιακή η Οντένσε έκανε ... πλάκα στον τραγικό Παναθηναϊκό, τον οποίο διέσυρε με 4-3 στο ΟΑΚΑ και πήρε πανάξια πρόκριση στα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.




Έντονες αποδοκιμασίες κατά των μετόχων από τους οπαδούς των πρασίνων με την λήξη του αγώνα...

Redplanet.gr

Στα τέσσερα...

Γκολ σταμάτησε η Οντένσε! Ο πρέσβης της φάπας αποκλείστηκε από τους Δανούς ψαράδες, γνωρίζοντας την ήττα με 4-3. Στο γλέντι του ΟΑΚΑ "πήρε μάτι" και ο Τζιμπρίλ Σισέ, που είδε live τις γκολάρες των Τοτσέ και Πετρόπουλου.

Gavros.gr

Με ανοιχτά πόδια

Ταύλα στο χορτάρι του ΟΑΚΑ με ανοιχτά τα πόδια έριξε η Οντένσε τον… Ευρωπαίο με 3-4! Θεατής και ο Σισέ!

Rednews.gr

Και τέζα ο καμπούρης!

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ 4ΑΡΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΛΑΓΟΥ...Οι καλοκαιρινές μας βραδιές άρχισαν ονειρεμένα. Με αυτή την ομάδα που μας έχει δώσει τόσες χαρές να μας προσφέρει άλλη μία. Μετά από μία εκπληκτική προσπάθεια, το ασυναγώνιστο συγκρότημα του λαγού κατάφερε να χάσει μόνο με 4-3 από την υπερομάδα της Οντένσε. Και βέβαια να πετύχει το ακατόρθωτο. Να αποκλειστεί μόλις από τις 2 Αυγούστου από το τσάμπιονς λιγκ. Άλλη μία μεγάλη επιτυχία. Πρώτη φορά ελληνική ομάδα καταφέρνει κάτι τέτοιο. Ναι, μόνο η πράσινη αρμάδα θα μπορούσε να διαπρέψει με αυτό τον τρόπο στην Ευρώπη. Τι άλλο να πεις, το αποτέλεσμα τα λέει όλα. Και βέβαια τα όνειρα για τη νέα σεζόν είναι πολλά. Πάρα πολλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου