0 Η νέα μπουτίκ του Ολυμπιακού

boutikΣτο Ν. Φάληρο, έναντι του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης", θα βρίσκεται η νέα μπουτίκ του Ολυμπιακού.Αναλυτικά, η ανακοίνωση:Το νέο… σπίτι του Ολυμπιακού, ονομάζεται “Official Olympiacos BC Store” και βρίσκεται στο Ν. Φάληρο του Πειραιά (Καραολή – Δημητρίου 8) έναντι του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης, εκεί που χτυπάει η καρδιά όλων των Ολυμπιακών!

 

Σε έναν μεγαλοπρεπές χώρο με μοντέρνο σχεδιασμό και διακόσμηση οι φίλαθλοί μας θα βρουν μεγάλη ποικιλία επίσημων προϊόντων του Ολυμπιακού που σίγουρα θα τους συναρπάσουν και θα τους ικανοποιήσουν.

Ο επίσημος ρουχισμός της ομάδας μας με την υπογραφή ποιότητας της Nike, βρεφικά προϊόντα, μεγάλη σειρά από t-shirt με μοντέρνα σχέδια και τεράστιες προσφορές για μικρούς και μεγάλους είναι μόνο λίγα από αυτά που θα βρουν όλοι οι φίλαθλοί του Ολυμπιακού στο νέο μας κατάστημα.

Παράλληλα, με την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν 2011 – 2012 αναμένεται να διοργανωθούν πολλά χάπενινγκ και να υπάρξουν πολλές εκπλήξεις στο νέο… σπίτι της ομάδας μας.

Ευελπιστούμε το νέο μας κατάστημα να γίνει πόλος έλξης όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού και ζητούμε την στήριξη τους στην νέα μας αυτή προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου