0 "Δηλώνουμε παρών"

32C4AD832D9925817FEB0B2EAA1281EEΜπορεί οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να είναι εδώ και καιρό «εξαφανισμένοι», αλλά ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Γόντικας, έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας μετά τη συγκρότηση του Δ.Σ σε σώμα. «Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα να ανακάμψει» η δήλωσή του, τη στήριξη του κόσμου ζήτησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.



Λεωνίδας Πολέμης, Νίκος Χατζηνικολάου και Γιώργος Σπηλιωτόπουλος στη διοικούσα επιτροπή.

Το «παρών» στο πρώτο ΔΣ της σεζόν έδωσαν οι: Δημήτρης Γόντικας, Λεωνίδας Πολέμης, Σωτήρης Λουμίδης, Παναγιώτης Δάβαρης, Γιώργος Σπηλιοτόπουλος, Βασίλης Κωνσταντίνου, Μίμης Δομάζος, Στράτος Σωπήλης, Σωτήρης Τζήμας, Βαγγέλης Σαμαράς, Μαρία Λομβάρδου, Μάνος Πενθερουδάκης, Ιάκωβος Γεωργάνας, Νίκος Χατζηνικολάου. Αντιθέτως, απόντες ήταν οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, οι οποίοι όμως είχαν ενημερώσει εγγράφως από πριν.

«Έληξε η πρώτη συνεδρίαση, όπου για πρώτη συγκροτήθηκε σαν σώμα. Βγήκε η διοικούσα και η εκτελεστική επιτροπή. Θα ήθελα να καλωσορίσω τα νέα και να ευχαριστήσω τα παλιά μέλη. Το ΔΣ είναι εδώ για να στηρίξει τους παίκτες και τον προπονητή, με όλες μας τις δυνάμεις. Όλοι οι άνθρωποι που βρέθηκαν εδώ σήμερα μπορούν και θα βοηθήσουν την ομάδα, για να πετύχει τους στόχους της.
Θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα να αποδίδει ποδόσφαιρο και να πετυχαίνει τους στόχους της στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Παναθηναϊκός έχει διοίκηση. Όλα τα εμπόδια που έχουμε μπροστά μας, μπορούμε να τα ξεπεράσουμε αν υπάρχει ομόνοια», δήλωσε ο Δημήτρης Γόντικας.
Ερωτηθείς για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Οντένσε, είπε: «Είναι φυσιολογικό που έχει στεναχωρηθεί ο κόσμος, όπως και εμείς, αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ, όπως οι κύριοι Κωνσταντίνου και Δομάζος που μπορούν να σας εξηγήσουν τις διακυμάνσεις που μπορεί να έχει μία ομάδα. Εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την ομάδα και να πετύχει τους στόχους της».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος δήλωσε:
«Δεν επέστρεψα στον Παναθηναϊκό, εδώ ήμουν. Σε αυτό το Δ.Σ από το οποίο λείπουν οι μεγαλομέτοχοι, υπάρχει η άποψη πως πρέπει να βάλουμε τον Παναθηναϊκό πάνω από το εγώ μας. Αυτή είναι η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου. Όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αρμόζει.

Η χρονιά μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, ενώ μεταγραφές –μία ή δύο- επίσης μπορούν να γίνουν. Το μόνο που ζητάμε είναι η συμπαράσταση του κόσμου γιατί ο κόσμος είναι αυτός που μπορεί να βγάλει την ομάδα και να την κάνει έτσι όπως ήταν πριν από δύο χρόνια. Και γιατί να μην ξαναγίνει έτσι με τη συμπαράσταση του κόσμου.

Ο αποκλεισμός από το Champions League έφερε αλλαγές μόνο στο οικονομικό κομμάτι, που θα μπορούσε η ομάδα να πάρει άλλα 2.5 εκατ. ευρώ. Μην ξεχνάτε πως η επόμενη κλήρωση θα μπορούσε να μας φέρει μια πολύ μεγάλη ομάδα.
Την Μπάγερν, την Άρσεναλ, Μπενφίκα που θα ήταν πολύ δύσκολο να περάσουμε και να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Τώρα θα κοιτάξουμε να μπούμε στους ομίλους του Europa και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί.

Ο στόχος ο δικός μας είναι το πρωτάθλημα. Ο κ. Φερέιρα θα προσπαθήσει να βάλει τη δική του σφραγίδα στην ομάδα και στους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ θα πρέπει εμείς ως διοίκηση να τους δώσουμε να καταλάβουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει.
Το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό είναι πως θα μαζέψουμε τον κόσμο και θα τον κάνουμε να επιστρέψει στο γήπεδο. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο δικός μου ο ρόλος στην ομάδα. Υπάρχουν ορισμένες σκέψεις, οι οποίες θα υλοποιηθούν στο επόμενο Δ.Σ. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει για το καλό του Παναθηναϊκού».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου