0 «Μας λείπει ο ρυθμός, αλλά θα τον βρούμε»

CB5E7C888FE5FA4B6629F8188C88298BΕυχαριστημένος με την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο φιλικό με τη Γουέστ Μπρομ (2-2), εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο ισπανός τεχνικός τόνισε πως οι λόγοι για τους οποίους έπεσε η απόδοση των «ερυθρολεύκων» ήταν η ζέστη, αλλά και το γεγονός ότι η αγγλική ομάδα είχε κλειστή στην άμυνά της.


«Σε γενικές γραμμές στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αργότερα εξαιτίας της ζέστης η απόδοσή μας έπεσε. Από το πρώτο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και γι’ αυτό δικαίως πήγαμε προηγούμενοι στα αποδυτήρια με 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ισοφάρισαν σε 2-2, κλείστηκαν στην άμυνα και έτσι κύλησαν τα λεπτά», είπε αρχικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε και πρόσθεσε: «Εκείνοι είναι λογικό να είναι πιο έτοιμοι, καθώς το πρωτάθλημά τους ξεκινά πιο νωρίς. Γι’ αυτό και δικαιολογείται η εικόνα τους, δηλαδή, να είναι πιο καλά προετοιμασμένοι. Εμείς είχαμε το βάρος στην επίθεση, ενώ οι άλλοι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν κλεισμένοι πίσω».

Αργότερα, ρωτήθηκε για τις ενδεχόμενες αλλαγές στο ρόστερ: «Συνηθίζω να δουλεύω με όσους παίκτες έχω. Αν έρθει κάποιος ευπρόσδεκτος θα είναι. Αλλά καλό θα ήταν να μην ασχολούμαστε καθόλου με τις μεταγραφές».

Τέλος, για το αν θα αλλάξει κάποια πράγματα στο φιλικό με την Κατάνια: «Θα έχουμε πολλές αλλαγές παικτών, αλλά θα διατηρήσουμε το ίδιο στιλ παιχνιδιού. Μας λείπει λίγο ο ρυθμός, αλλά θα τον βρούμε».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου