0 "Πιο δύσκολα φέτος με την αφαίρεση βαθμών"

stauros-psomiadis-diloseisΟ πρόεδρος των "Aργοναυτών" φιλοξενήθηκε στον "Novasportfm 94,6" και μίλησε για:Την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων: "Είναι πολύ θετική η απόφαση. Δεν υπήρχαν στοιχεία για την άδικη απόφαση από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μου και στήριξε την ομάδα στα δύσκολα, όπως και τους νομικούς μας συμβούλους".


-τους στόχους της Καβάλας:
"Από εκεί που η ομάδα ήταν στην καταστροφή, πήρε μία ανάσα ζωής. Ο κόσμος θα μπορεί να χαρεί και πάλι το όμορφο ποδόσφαιρο που προσφέρει η Καβάλα. Οι -8 βαθμοί είναι κάτι σημαντικό, αλλά πιστεύω πως οι στόχοι είναι ίδιοι: να βγει η ομάδα στην Ευρώπη. Απλώς φέτος με την αφαίρεση βαθμών θα είναι λίγο πιο δύσκολο".

-το ενδεχόμενο νέας προσφυγής στα δικαστήρια: "Προς το παρόν θέλω να ηρεμήσω λιγάκι. Θα μιλήσουμε με τους δικηγόρους μας και θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι και να καταφέρουμε κάτι καλύτερο".

-την τιμωρία του πατέρα του, Μάκη Ψωμιάδη: "Δεν έχει σχέση με την ομάδα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπήρχε αυτή η τιμωρία".

-τη συμφωνία με προπονητή και τις μεταγραφές: "Έχω συμφωνήσει με έναν Κροάτη προπονητή και θα είναι αύριο στην Αθήνα. Πρόκειται για τον Έλβις Σκορία, που εργαζόταν στη Ριέκα. Από εκεί και πέρα, συμφωνήσαμε με τρεις παίκτες, τον τερματοφύλακα της εθνικής Νέων Κώστα Καλδέλη, τον μπακ των Ελπίδων της Ρουμανίας Φλόριαν Αλίν Μπουλέικα και τον δεξιό μπακ της εθνικής Πολωνίας, Λούκας Μιερτσεγέφσκι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου