0 Γεωργιάδης: "Να αποδείξω τι μπορώ να κάνω"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τις προσδοκίες που υπάρχουν προς το πρόσωπό του, για τον Μπόλονι και τον επόμενο αντίπαλο του "Δικεφάλου" στο Europa League.Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας επιθετικός στον "Libero"…

Για την πρώτη επίσημη εμφάνισή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ:
"Το σημαντικό είναι ότι με το ντεμπούτο μου κέρδισε η ομάδα. Θα ήταν καλό να βάλω και ένα γκολ, αλλά η ομάδα είναι πάνω από όλα. Είχα ένα άγχος πριν μπω στο γήπεδο. Προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα. Στα πρώτα δύο λεπτά που μπήκα στο γήπεδο, μου έφυγε κατευθείαν το άγχος. Ηταν και το σκορ 3-0, με βοήθησε να είμαι πιο ήρεμος. Για πρώτη εμφάνιση πιστεύω ότι ήταν καλή".

Για το βαθμό ετοιμότητάς του: "Δεν έκανα δυστυχώς προετοιμασία μες την ομάδα. Σε 10-15 μέρες θα είμαι σε καλά επίπεδα. Κάθε μέρα κάνω διπλές προπονήσεις με τον γυμναστή για να φτάσω και τα άλλα παιδιά".

Για το πώς τον υποδέχτηκαν στην ομάδα: "Τα παιδιά ήταν πολύ ζεστά. Τους περισσότερους τους γνώριζα, είτε από τον Πανσερραϊκό, είτε από τις ακαδημίες, είτε από την εθνική. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τις πρώτες 2-3 μέρες ήταν λίγο δύσκολα για μένα αλλά είμαστε μία οικογένεια".

Για τις προσδοκίες που υπάρχουν από αυτόν: "Εγώ πιστεύω στον εαυτό μου. Οποιος παίκτης και να έρθει, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει μεγάλες προσδοκίες. Εγώ θέλω να αποδείξω στο γήπεδο τι μπορώ να κάνω".

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στους Νορβηγούς: "Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι αρχή ακόμα. Η Βαλερένγκα ήταν πιο έτοιμη, αλλά εμείς σε δύο παιχνίδια πετύχαμε πέντε γκολ και δε δεχτήκαμε κανένα. Αν κρατάμε το μηδέν στην άμυνα νομίζω ότι τουλάχιστον ένα γκολ θα το πετυχαίνουμε σε κάθε παιχνίδι".

Για τον Μπόλονι: "Είναι πολύ σοβαρός κύριος. Δουλεύει την τακτική, δουλεύει στην προπόνηση και είναι αυστηρός".

Για τον επόμενο αντίπαλο του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: "Εμείς φοβόμαστε μόνο τον εαυτό μας. Αν ο ΠΑΟΚ είναι καλά, δε φοβάται κανέναν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου