0 Αύριο τελικά η απόφαση των αυτοκινητιστών

04C8246860FD16E85779D29D7E20A059Για αύριο στις 10 το πρωί μετατίθεται η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου των αυτοκινητιστών ταξί, όπου θα ληφθούν οι τελικές τους αποφάσεις που όπως φαίνεται οδεύουν προς λύση των απεργιακών κινητοποιήσεων.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι θα συνεδρίαζαν σήμερα όμως η συνάντηση αναβλήθηκε για αύριο προκειμένου να


μπορούν να έρθουν στην Αθήνα εκπρόσωποι και από τα σωματεία της επαρχίας.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζουν σε Χανιά και σε Κέρκυρα, οι κινητοποιήσεις μετά την γενική συνέλευση των ιδιοκτητών ταξί.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου Ηλίας Καραπατάκης, «με απόφαση ομόφωνη να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις».
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα ταξί παραμένουν ακινητοποιημένα, ενώ για τις κινήσεις της επόμενης ημέρας, αποφάσεις θα λαμβάνονται κάθε βράδυ από το διοικητικό συμβούλιο.

Ομόφωνα αποφάσισε νωρίς το απόγευμα η γενική συνέλευση του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Κέρκυρας τη συνέχιση της απεργίας. Όπως δήλωσε ο πρόεδρός του Θ. Μίαρης στο θα γίνουν και «αιφνιδιαστικές κινητοποιήσεις» δηλαδή χωρίς καμία προειδοποίηση σε διάφορα σημεία του νησιού.

Τις προηγούμενες ημέρες οι ταξιτζήδες στην Κέρκυρα έκαναν δίωρους αποκλεισμούς στο λιμάνι και το αεροδρόμιο και καταλήψεις σε εκδοτήρια εισιτηρίων σε διάφορα μνημεία. Πριν από μία εβδομάδα μια μεγάλη ομάδα ιδιοκτήτων ταξί μετά την πορεία διαμαρτυρίας εισέβαλε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και προκάλεσε ζημιές, γεγονός που είχε καταδικάσει ο πρόεδρος του σωματείου, κάνοντας λόγο για μεμονωμένο περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου