0 Εμείς φταίμε, εσείς φταίτε, αυτοί φταίνε...

804091Τελικά ποιος φταίει ρε παιδιά;;; Οι μέτοχοι;; Οι παίκτες;; Μήπως ο προπονητής;;; Έχω μπερδευτεί! Δεν ξέρω ποιον να πρωτοδιαλέξω...

To άρθρο από την στήλη "το Blog του κόσμου"…



Έγινε λοιπόν και αυτό. Ήττα-σοκ και αποκλεισμός! Ή μήπως δεν ήτανε σοκ;; Όποιος δεν είχε στην άκρη του μυαλού του ότι ο Παναθηναϊκός ίσως και να μην τα κατάφερνε, να σηκώσει το χέρι... Κανείς, ε; Λογικό.

Το κλίμα αισιοδοξίας που υπήρχε στο ότι η ομάδα θα πέρναγε στην επόμενη φάση πήγαζε μόνο και μόνο από αυτά που είδαμε από τους Δανούς στο πρώτο ματς. Δηλαδή τίποτα... Έλα όμως που στον επαναληπτικό τα είδαμε όλα μια και καλή.

Οι ευθύνες;; Πάρα πολλές και για πολλούς. Το ψάρι λένε ότι βρωμάει από το κεφάλι. Το κεφάλι του δικού μας όμως "ψαριού" δεν βρωμάει απλά, βρίσκετε σε κατάσταση σήψης. Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με αυτούς που κάνουνε σαν 5χρονα που τους κλέβεις τα παιχνίδια ή δεν τους δίνεις την απαραίτητη σημασία και αυτά πεισμώνουν και σου κρατάνε μούτρα.

Μάγκες,ο Παναθηναϊκός δεν είναι παιχνίδι και πόσο μάλλον δικό σας παιχνίδι. Θα το καταλάβετε πολύ σύντομα αυτό μια και καλή. Αν και όλα αρχίζουν από εκεί θα'θελα να αναφερθώ στο αγωνιστικό κομμάτι. Τα λάθη που έχουν γίνει στις επιλογές παικτών είναι τεράστια.

Ακόμα και τώρα που δεν υπάρχει "μία" και κάνουμε ελάχιστες μεταγραφές πάλι βάζουμε λάθος προτεραιότητες. Το πρόβλημα δεν είναι ότι στην θέση του Σισέ πήραμε τον Τοτσέ(αν και θα περιμέναμε κάτι ποιοτικότερο από έναν στράικερ β΄Ισπανίας). Θέλω να σκεφτείτε μια ομάδα έστω και της Σούπερλιγκ που να έχει πιο αργή και πιο "φλώρικη" για να το πω λαϊκά, μεσαία γραμμή.

Προσέξτε, δεν εννοώ ποιοτική, γιατί και ο Κατσουράνης και ο Νίνης μια χαρά ποιότητα έχουν, για τον Σιμάο βέβαια δεν ορκίζομαι. Μην μου πείτε ότι τώρα θα παίξει ο Βιτόλο και το κέντρο θα γίνει πιο γρήγορο, όπως παπαγαλίζουνε όλοι γιατί θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Ναι μεν θα προωθεί την μπάλα με την μία αλλά τι άλλο να κάνει δηλαδή, θα τους σπρώχνει για να πάνε πιο γρήγορα ή θα τους φέρνει φιάλες οξυγόνου για να βγάλουν το 90λεπτο; Το

πρόβλημα δεν είναι τόσο ο Σιμάο που θα κάτσει τώρα στον πάγκο, αλλά οι δύο μπροστά του. Όπως και να το κάνουμε δεν γίνεται ο Νίνης και ο Κατσουράνης να κάνουν τα οκτάρια στο 4-3-3. Η ομάδα είναι κομμένη στην μέση, δεν παράγει φάσεις και τρώει επιθέσεις από παντού. Για αυτό όλοι απέναντί μας μοιάζουν Μπαρτσελόνα.

Και πως να μην φάει αφού αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν τα πνευμόνια και το τσαγανό που είναι απαραίτητα για αυτήν την θέση. Δεν έχουν τα χαρακτηριστικά αυτής της θέσης. Είναι "soft" παίκτες που δεν μπορούν να δαγκώσουν τα αντίπαλα χαφ και να κάνουν και παιχνίδι ταυτόχρονα. Το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και πέρσι, αλλά πέρσι υπήρχε ένας Σισέ που την...μηδέν φάση στην έκανε γκολ.

Η ομάδα ΈΠΡΕΠΕ και ΠΡΕΠΕΙ να ενισχυθεί εκεί. Αλλιώς, μακάρι να βγω ψεύτης, θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος μαζί μας...Βέβαια δεν είναι οι μόνες θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, αλλά είπαμε οικονομική δυνατότητα δεν υπάρχει και με αυτά που έχεις πρέπει να καλύψεις αυτά που χρειάζεσαι περισσότερο..

ΥΓ1 Αλέξη δεν πάμε καλά..Όταν κάνουμε κάτι λάθος δεν ειρωνευόμαστε ότι και να μας λένε αλλά σκύβουμε το κεφάλι και προσπαθούμε..Σε βλέπω σε λίγα χρόνια να δίνεις συνεντεύξεις παρόμοιες με του Τζιόλη....

ΥΓ2 Πλέον εμάς μην μας υπολογίζεται και τόσο στα λογιστικά σας...Έχουμε ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ όσο δεν φαντάζεστε..

ΥΓ3 Κόουτς μαζί σου. Αυτούς έχεις με αυτούς δουλεύεις. Όμως δείξε μας και εσύ κάτι. Δεν μπορεί να είναι τόσο χαζοί και να μην καταλαβαίνουν τι τους λες. ώστε να βγάλουν έστω και μια αυτοματοποιημένη κίνηση στο χορτάρι. Μήπως κάπου κάτι δεν κάνεις καλά;

Πηγή: leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου