0 Ο καιρός σήμερα

kairos_3Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν πάνω από τα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στην Ήπειρο περιμένουμε την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011.

 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 32 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 19 έως 36 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 21 έως 34 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 24 έως 30 βαθμούς αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 35 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες και το Ανατολικό Κρητικό σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου