0 Ο κόουτς αποτυγχάνει, οι μέτοχοι λιποτακτούν!

14441«Είμαστε καλύτεροι, δεν το αξίζαμε»! Το είπε ορθά-κοφτά ο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου μετά το πατατράκ από την Οντένσε. ΟΚ κόουτς, απλά γύρισε από το άλλο πλευρό να ονειρευτείς καλύτερα. Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.Ακόμα και αυτός ο Παναθηναϊκός, ο λαβωμένος από την λιποταξία των μεγαλομετόχων του…

μπορούσε να αποκλείσει την Οντένσε. Αφού της έκανε τη ζημιά μέσα στο σπίτι της, στο ΟΑΚΑ έπρεπε απλά να της δώσει να καταλάβει πως η σεμνή τελετή θα πάρει τέλος. Κι όμως, ήρθαν τα πάνω κάτω γιατί ο κόουτς τον πήρε γλυκά, στο δεύτερο ημίχρονο. Προφανώς και τις δηλώσεις τις έκανε μέσα στον ύπνο του χωρίς να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Όποιος θέλει ας αδικήσει τους οπαδούς του «τριφυλλιού» γιατί γιούχαραν τους μετόχους (ειδικά τον Τζίγγερ) και κάποιους από τους ποδοσφαιριστές. Είναι τέτοια η πίκρα που ο ορθός λόγος πάει περίπατο.

Σήμερα-αύριο με ψυχραιμία όλοι θα συμφωνήσουν πως δεν χρειάζεσαι τον Σισέ και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα για να τα φέρεις βόλτα με τέτοιο αντίπαλο. Όποιος έχει μάτια βλέπει μια ομάδα κομμένη στη μέση στο δεύτερο ημίχρονο. Οι μισοί στην άμυνα και οι άλλοι μισοί στην επίθεση. Οι πρώτοι να κουτουλάνε κάθε φορά που ο Ουτάκα έβαζε μπροστά του την μπάλα και οι δεύτεροι να παρακολουθούν με… ενδιαφέρον τα… σολαρίσματα του Σεμπάστιαν Λέτο.

Τι να κάνεις τα πτυχία της προπονητικής. Και χωρίς αυτά παίρνεις χαμπάρι ότι ο Ουτάκα τραβιέται δεξιά παρασύροντας τον Σαριέγκι έξω από τον άξονα της μεγάλης περιοχής. Βλέπεις ότι ο Σιμάο φοβισμένος, πάει εκεί που έπρεπε να παραμείνει ο Σαριέγκι, με αποτέλεσμα να ανοίγει μια τεράστια τρύπα στη μεσαία γραμμή.

Χωρίς δίπλωμα αναγνωρισμένου κόουτς βλέπεις ότι ο κεφάτος Νίνης πρέπει να εκμεταλλευτεί το κενό στο αριστερό άκρο της Οντένσε και δίνεις εντολή να πάνε οι επιθέσεις προς τα εκεί αντί να τις μονοπωλεί ο Λέτο.

Αν ο Φερέιρα έβλεπε τα φανερά, άλλου είδους συζήτηση θα κάναμε τώρα και ο Δημήτρης Γόντικας θα έτριβε τα χέρια του από χαρά, αντί να χτυπάει το κεφάλι του από απόγνωση.

Γιατί ακόμα και τώρα που το «πράσινο» οικοδόμημα κλυδωνίζεται και η χρονιά κινδυνεύει να χαθεί, πριν καν αρχίσει, οι λιποτάκτες (α)μέτοχοι κρύβονται αντί να πάρουν πρωτοβουλίες. Την πρόκριση την έχασε ο Φερέιρα. Την χρονιά (αν χαθεί) οι λιποτάκτες μεγαλομέτοχοι.

Πηγή: Sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου