0 Αντάρτικο ο Καμίνης

Το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» δεν αποδέχτηκε ποτέ την προώθηση του Γιώργου Καμίνη σε ρόλο «εκπορθητή» της Αθήνας, έστω κι αν ο άλλοτε Συνήγορος του Πολίτη κατάφερε το σχεδόν…
αδιανόητο, να κερδίσει δηλαδή στις εκλογές του περσινού φθινοπώρου τον Νικήτα Κακλαμάνη, και να αφαιρέσει τον πρώτο δήμο της χώρας από τα χέρια της Κεντροδεξιάς.



Γι’ αυτό άλλωστε και το τελευταίο διάστημα πολλαπλασιάζονται οι φήμες περί κινήσεων στο παρασκήνιο της Ιπποκράτους, ώστε να εξευρεθεί και να προετοιμαστεί μια εναλλακτική λύση για τη δημαρχία Αθηνών, εφόσον οι συγκυρίες οδηγήσουν σε «διαζύγιο» με τον Γιώργο Καμίνη.

Ο σημερινός ένοικος του μεγάρου της πλατείας Κοτζιά ωστόσο, δείχνει αποφασισμένος να χαράξει τη δική του διαδρομή, ανεπηρέαστος από όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, και από τις ζυμώσεις που ενδεχομένως λαμβάνουν χώρα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Ίσως μάλιστα και να… παρακινείται περισσότερο από την αμφισβήτηση την οποία υφίσταται, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι με αφορμή τις καταστροφές που προκάλεσαν στο κέντρο της Αθήνας, και ιδιαίτερα στην πλατεία Συντάγματος, οι «Αγανακτισμένοι», πέρασε στην αντεπίθεση.

Ο Γιώργος Καμίνης λοιπόν, εμφανίστηκε αποφασισμένος να αποκαταστήσει την αισθητική εικόνα της Αθήνας, ζητώντας μάλιστα από την Κυβέρνηση να πληρώσει το κράτος στον δήμο Αθηναίων ποσό αποζημίωσης 712.000 ευρώ. Η μάχη ξεκίνησε…

http://www.statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου