0 Βρε την Κατάνια…ζητάει και τα ρέστα!

8BCC8E11CB194CD887CCC579163B76EFΔεν έφτανε στον Ολυμπιακό η ταλαιπωρία που πέρασαν οι παίκτες του, οι οποίοι περίμεναν μάταια το αεροπλάνο για Κατάνια χωρίς να καταφέρουν να πετάξουν, έρχεται και η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας. Οι… γείτονες θεωρούν υπεύθυνους τους «ερυθρόλευκους» για τη ματαίωση του φιλικού αγώνα και γνωστοποιούν πως ενδέχεται να κινηθούν…



νομικά κατά των Πειραιωτών.
Βέβαια, η αποστολή του Ολυμπιακού έφυγε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» όταν διαπιστώθηκε πως στο αεροδρόμιο της Κατάνια, από όπου θα ξεκινούσε το τσάρτερ που θα τους μετέφερε, η προγραμματισμένη πτήση αναγραφόταν πως είχε ματαιωθεί, λόγω της τέφρας από το ηφαίστειο της Αίτνας.

Η ανακοίνωση:

«Η Κατάνια ανακοινώνει την ακύρωση του φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε αρχικά προγραμματιστεί στις 20:45 απόψε στο Angelo Massimino, μετά την απόφαση της ελληνικής ομάδας να μην πάρει την πτήση τσάρτερ στο πλαίσιο της σύμβασης με την Κατάνια.

Όπως συμφωνήθηκε, το αεροσκάφος για τη μεταφορά της ομάδας του Ολυμπιακού, έφτασε αργά το βράδυ του Σαββάτου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», περιμένοντας μέχρι αργά το πρωί της Κυριακής, όμως κανένας από τον Ολυμπιακό δεν ήταν εκεί. Η ανεξήγητη στάση του Ολυμπιακού, ο οποίος ποτέ δεν ανακοίνωσε την απόφασή του στην Κατάνια, παρά την συνεχή επικοινωνία και συνεργασία, προκαλεί σημαντική οικονομική ζημία στο σύλλογο και η Κατάνια διατηρεί το δικαίωμα να αναλάβει νομική δράση για την προστασία των δικαιωμάτων της.

Η Κατάνια πρέπει να σταματήσει τις πωλήσεις των εισιτηρίων για το φιλικό που ακυρώθηκε και να επιστρέψει το ποσό που έχει ήδη δαπανηθεί από τους φίλους της ομάδας για την αγορά του εισιτηρίου του αγώνα, κάτι που θα ανακοινωθεί σύντομα. Η Κατάνια θα παίξει απόψε στις 20.30 στο γήπεδο «Angelo Massimino» απέναντι στην Μιλάτσο, ομάδα δεύτερης κατηγορίας, με την είσοδο να είναι ελεύθερη».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου