0 "X"ωρίς γκολ το φιλικό Ατρόμητος-Παναιτωλικός

RFSIσόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι, με τους Κώστα Μήτρογλου και Άγγελο Χαριστέα να κάνουν ντεμπούτο με τις ομάδες τους. Ορεξάτες παρουσιάστηκαν οι δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με διάθεση να παίξουν καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Πολύ γρήγορα, όμως…

έπειτα από το πρώτο δεκάλεπτο, εξαιτίας πιθανότατα της κούρασης από την προετοιμασία, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά.

Ο Ατρόμητος είχε μία ανούσια υπεροχή, προσπαθώντας να βρει ρήγματα στην άμυνα του Παναιτωλικού. Πηγή μόνιμης απειλής ήταν ο Επστάιν από αριστερά, ο οποίος όμως δεν είχε την απαιτούμενη συμπαράσταση από τους συμπαίκτες του στην επίθεση ώστε να καταφέρουν οι Περιστεριώτες να ανοίξουν το σκορ.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός περίμενε τους «κυανόλευκους» και προσπαθούσε να απειλήσει στην κόντρα.

Στο δεύτερο μέρος τα πόδια των ποδοσφαιριστών βάρυναν ακόμα πιο πολύ, ενώ οι πολλές αλλαγές, όπως ήταν αναμενόμενο, χάλασαν τον ρυθμό του αγώνα. Ο Δώνης πέρασε στην αναμέτρηση τον Μήτρογλου, ο οποίος απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα του Παναιτωλικού ήταν πολύ δύσκολο να τροφοδοτηθεί, γι αυτό και γυρνούσε πολύ πίσω για να πάρει την μπάλα στα πόδια του.

Η ομάδα του Περιστερίου είχε συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή, όμως το παιχνίδι του ήταν ανούσιο, από τη στιγμή που δυσκολευόταν χαρακτηριστικά να πατήσει περιοχή. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Τεννέ μπορεί να παινεύεται για τις δύο εκτελέσεις απευθείας φάουλ του Ρόσα στο 63’ και στο 82΄.

Η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων πάντως πραγματοποιήθηκε στο 86’ όταν ο Μπέλιτς δέχθηκε από τον Μήτρογλου την μπάλα μέσα στην περιοχή, δοκίμασε το δυνατό σουτ και ο Μπαμπανιώτης έδιωξε σε κόρνερ.

Ατρόμητος: Ιτάνζ (46’ Ράντμαν), Νάστος, Τόμας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπάλλας (46’ Μακρής), Πίτου Γκαρσία, Σφακιανάκης (69’ Καραμάνος), Επστάιν (46’ Μήτρογλου), Μπρίτο (46’ Αθανασίου), Αναστασάκος (60’ Μπέλιτς)

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Γκόλιας, Κουτρομάνος (57’ Παλαιολόγος), Εντζεγκουέλε (66’ Δέντσας), Αναστασιάδης, Μουμίν (46’ Κούσας), Ρότσα (87’ Σαμαράς), Θεοδωρίδης (46’ Σιόντης, 72’ Πασσάς), Μπουμάλ (77’ Σμίλτος), Καμαρά (46’ Σέγιε), Χαριστέας (29’ Καραμαλίκης, 88’ Μεταξούλης) 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου