0 "Τέτοιο ποδοσφαιριστή στο κέντρο δεν έχει"

Υπέρ της απόκτησης του Αλέξανδρου Τζιόλη τάχθηκε ο Πέτρος Μίχος, τονίζοντας πως θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό.



Αποσπάσματα από την συνέντευξή του στην «Εξέδρα»…




Ποια η άποψή σας για τον Τζιόλη;

«Φυσικά και θεωρώ ότι η απόκτηση του Τζιόλη είναι μια πολύ καλή περίπτωση για τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι αυτήν τη στιγμή τέτοιο παίκτη στα χαφ δεν έχει η ομάδα, ενώ θα μπορούσε να δώσει λύσεις και στον άξονα. Πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, επιπέδου Εθνικής ομάδας. Αυτό που μετράει περισσότερο, κατά την άποψή μου, είναι ότι είναι Έλληνας. Το έχουμε πει πολλές φορές και φαίνεται ότι το θέλουν αυτό στον Ολυμπιακό. Θέλουν να έρθουν Ελληνες παίκτες, έστω και αν αυτό ορισμένες φορές δεν είναι εύκολο».

Είναι διχασμένες οι απόψεις για τον παίκτη…

«Δεν ξέρω τι άποψη έχει ο καθένας, αλλά η δική μου είναι πως η μεταγραφή του Τζιόλη είναι ό,τι καλύτερο, ενώ αυτό που μετράει περισσότερο είναι ότι θέλει και ο ίδιος να έρθει, όπως ακούω και μαθαίνω. Είναι σημαντικό πράγμα και πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Ξέρει και αυτός καλά ότι θα είναι μια πρόκληση και ένα έξτρα κίνητρο για τον ίδιο η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Θα έρθει σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα, έχει δυναμική και φυσικά θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλη υπόθεση αυτό και το ξέρουν καλά στον Ολυμπιακό, στις διαπραγματεύσεις που κάνουν με τους παίκτες. Με τον Τζιόλη ο Ολυμπιακός θα έχει πολλές επιλογές στον άξονα. Και μάλιστα, αν αποκτηθεί και άλλος ένας, τότε η ομάδα θα είναι κομπλέ».

Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός, έτσι όπως είναι αυτήν τη στιγμή, θέλει δύο αμυντικούς χαφ;

«Κατ’ αρχάς, να πω ότι δεν θέλω να κάνω υποδείξεις, γιατί νομίζω ότι στον Ολυμπιακό είναι σε καλό δρόμο και γίνεται ένας σωστός προγραμματισμός. Φαίνεται να υπάρχουν σωστές επιλογές και σκέψεις για το τι θέλει η ομάδα και πώς θα καλυφθούν κάποια κενά. Ομως, νομίζω ότι, αν αποκτηθεί ο Τζιόλης, με έναν ακόμη χαφ στον άξονα ο Ολυμπιακός θα είναι πλήρης από κάθε πλευρά και θα διαθέτει το καλύτερο έμψυχο υλικό. Ολα αυτά φυσικά για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί στην Ελλάδα, και έτσι όπως είναι, έχει διαφορά από τους άλλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου