0 Το σημερινό κουπόνι

dortmund-hamburg-analyse-514Πλούσιο σε συμμετοχές το πρόγραμμα της Παρασκευής αφού ξεκινούν τα πρωταθλήματα της Γερμανίας και της Ολλανδίας, ενώ υπάρχει αγωνιστική δράση και στα γήπεδα της Νοτίου Αμερικής με πρεμιέρα στο Απερτούρα της Αργεντινής. Δε λείπουν τα δυνατά στηρίγματα.
Τα μεγάλα φαβορί της ημέρας που προβλέπεται να κάνουν υψηλούς τζίρους…


σε όλες τις αγορές, είναι η Αντερλεχτ στο 1.30 και στο 1.35 καθώς και η Ντόρτμουντ που θα υποδεχτεί το Αμβούργο με τον άσο να πιέζεται και στο 1.60.

Στη Β’ Γερμανίας υπερέχουν και οι τρεις γηπεδούχοι με τις μεγαλύτερες πιέσεις να ασκούνται στον άσο της Σάν Πάουλι που υποχώρησε στο 1.60. Αρκετές οι αμφίρροπες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Β’ Γαλλίας όπου ξεχωρίζουν οι άσοι της Λε Μαν στο 1.70 και της Χάβρης στο 1.90.

Για την πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας η Εξέλσιορ θα υποδεχτεί τη Φέγενορντ με την τιμή του διπλού να φτάνει στο διαδίκτυο και στο 1.90. Στη Β’ Ολλανδίας πιέστηκε το διπλό της Βίλεμ στο 2.20 και στο 2.15 και υποχωρεί στο 2.00 η απόδοση της ΦΚ Αϊντχόφεν. Πτωτικά κινήθηκε ο άσος της Μάαστριχτ προς το 1.50.

Στην Ιρλανδία δυνατό στήριγμα είναι η φιλοξενούμενη Ντέρι που παίζει στο 1.10 χωρίς χάντικαπ, ενώ κινήθηκε ανοδικά το διπλό της Σάμροκ Ρόβερς προς το 2.40. Προβάδισμα διαθέτει και η γηπεδούχος Μπρέι στο 1.60.

Στη Β’ Βραζιλίας ξεχωρίζουν οι γηπεδούχοι Ναούτικο και Παρανά σε τιμές κοντά στο 1.60, ενώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 πιέστηκε η Ουρουγουάη στο 1.90 και υποχωρεί στο 1.55 η απόδοση της διοργανώτριας Κολομβίας.

www.kingbet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου