0 «Η κατρακύλα του Μιχελάκη δεν έχει σταματημό»

C016D410C4FEB45A15BF1418AD91A8CAΠολεμικό κλίμα επικρατεί μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θ. Παγκάλου, και του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γ. Μιχελάκη. Με δηλώσεις του ο κ. Πάγκαλος καταλόγισε στη ΝΔ ότι επιμένει στα «κατά συρροήν ψέματα και τη συνεχή παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού», ενώ κατηγόρησε τον κ. Μιχελάκη…ότι «προέβη σε συνηθισμένα για αυτόν ατοπήματα», καθώς βρίσκεται σε προφανή αμηχανία μπροστά στο έργο της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε: «Πρώτα, δήλωσε ότι η κυβέρνηση εγκατέλειψε το σχέδιο, το οποίο είχε δρομολογήσει η Νέα Δημοκρατία για την κατάργηση περίπου 250 οργανισμών, έπειτα ισχυρίστηκε ότι δήθεν οι εξαγγελίες της Κυβέρνησης αναβάλλονται για εννέα μήνες, για να φθάσει στο αίσχιστο σημείο ανευθυνότητας, να δίδει ψευδείς αριθμούς και στοιχεία με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων.Η ανευθυνότητα, η θρασύτητα και η κατρακύλα του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει σταματημό».

«Ο βαρώνος Μινχάουζεν της Νέας Δημοκρατίας, αν δεν είναι ο ίδιος απληροφόρητος, όφειλε να γνωρίζει ότι η αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή Καταργήσεων και Συγχωνεύσεων Φορέων του Δημοσίου Τομέα εξέτασε όλους τους φορείς, τους οποίους η Νέα Δημοκρατία φιλοδοξούσε να καταργήσει -μιας και δεν είχε ποτέ την βούληση και την ικανότητα να το πράξει- και πρότεινε την κατάργηση ή συγχώνευση των περισσότερων εξ αυτών», πρόσθεσε.

Όπως διευκρινίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, «ουδείς έκανε λόγο για αναβολή εννέα μηνών στην υλοποίηση των αποφάσεων της κυβέρνησης». «Προφανώς ο κ. Μιχελάκης εννοεί την καταγραφή του πλεονάζοντος προσωπικού των καταργούμενων 11 μεγάλων φορέων του Δημοσίου εντός του ανωτέρω διαστήματος. Η ημιμάθεια, στην περίπτωσή, του είναι χειρότερη της αμάθειας», σχολιάζει.

Ο κ. Πάγκαλος επαναλαμβάνει ότι το διάστημα 2004-2009 υπήρξε καταστροφικό για την ελληνική οικονομία. «Αυτοί που διόγκωσαν τότε το κράτος με ρουσφετολογικές προσλήψεις, τύπου ΑΓΡΟΓΗ, ΑΓΡΟΤΗΜΑ, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, εμφανίζονται τώρα ως τιμητές των πάντων», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου