0 Αισιοδοξία, αλλά και ανησυχία στην "Ένωση"

Τη στιγμή που η ΑΕΚ άφησε αισιόδοξα μηνύματα στον κόσμο της για τη νέα σεζόν με την υποσχόμενη εμφάνιση που έκανε στη φιλική νίκη επί της Κέρκυρας (2-0), η ανησυχία είναι διάχυτη για το μέλλον. Τόσο για αμιγώς αγωνιστικά ζητήματα, όπως η καθυστέρηση στην αποδέσμευση του Μίτσελ προκειμένου να επανενταχθεί στην ομάδα…



και στην εύρεση αντικαταστάτη του Ντιόπ, όσο και σε οικονομικό επίπεδο, όπου οι υποχρεώσεις είναι πολλές και τα χρήματα λίγα.

Αναμονή και… στενότητα

Οι μέρες περνούν και η υπόθεση της επιστροφής του Μίτσελ στην ΑΕΚ εξελίσσεται σε κουραστικό σίριαλ. Ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένει πώς και πώς τον συμπατριώτη του, εν όψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων σε δύο εβδομάδες, ωστόσο η Μπέρμιγχαμ εξακολουθεί να μην τον αποδεσμεύει.

Χρήματα για να αποζημιωθεί η αγγλική ομάδα δεν υπάρχουν ούτε για… αστείο, αφού ήδη θα πρέπει να γίνει υπέρβαση για να καλυφθούν οι απαιτήσεις του παίκτη (500.000 ευρώ ετησίως, αλλά η «Ένωση» θα επιχειρήσει να τις μειώσει κι άλλο ορίζοντας υψηλά μπόνους). Είναι προφανές πως η αγγλική ομάδα περιμένει μήπως βρεθεί ομάδα να της δώσει, έστω και λίγα, χρήματα για τον παίκτη.

Η οικονομική στενότητα δεν επιτρέπει προς το παρόν την απόκτηση ισάξιου αντικαταστάτη του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, η επισημοποίηση του διαζυγίου με τον οποίο είναι τυπική διαδικασία. Η περίπτωση του Στέφαν Άπια έχει εξεταστεί, αλλά για την ώρα η απόκτησή του απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Το κασέ του ανέρχεται στις 400.000 ευρώ, χρήματα που δύσκολα μπορεί να διαθέσει η ΑΕΚ.

Όλα αυτά κι ενώ εκκρεμούν οφειλές προς τους υπάρχοντες παίκτες της ομάδας. Οι «κιτρινόμαυροι», βλέποντας τα διαρκείας (περίπου 7.500) και τους «Supporters» να έχουν… παγώσει, ελπίζουν σε οικονομική στήριξη από τον Νίκο Νοτιά ή σε κάποιο «δώρο». Όπου «δώρο» η πώληση ενός εκ των παικτών που δεν υπολογίζονται (Λεονάρντο, Γκερέιρο) ή ακόμη και για παίκτες που συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα (Μάκος, Γκέντσογλου, Μανωλάς).

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου