0 Τέσσερα και κλάμα

paoode-vasiko2-8aΕκτός πλέι-οφ του Champions League o Παναθηναϊκός, πάει η οικονομική ανάσα. Αποκλείστηκε από την Οντένσε με ήττα 3-4 στο ΟΑΚΑ και "υποβιβάζεται" στα πλέι-οφ της Europa League.Μία από τις ντροπιαστικές νύχτες της ιστορίας του είναι η σημερινή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος γνώρισε εντός έδρας την ήττα από την Οντένσε με 4-3 και παρά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Δανία, αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ.


Οι “πράσινοι” ήταν κάκιστοι, με χάλια ανάπτυξη και άμυνα για... γέλια! Ο κόσμος αποδοκίμασε εντονότατα τον Τζόρβα, αλλά και συνολικά την ομάδα, ενώ αρκετοί είχαν αποχωρήσει από το γήπεδο πριν το 90'.

Το παιχνίδι πάντως είχε πολλές εναλλαγές στο σκορ. Οι Δανοί προηγήθηκαν στο 12', σε φάση που υπήρχε επιθετικό φάουλ πάνω στον Τζόρβα, ενώ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 34' με τον Μπουμσόνγκ. Στην επανάληψη οι “πράσινοι” μπήκαν πολύ δυνατά, στο 50' έκανε το 2-1 με τον Τοτσέ, ενώ δύο λεπτά αργότερα είχαν δοκάρι από το... μισό μέτρο με τον Νίνη. Η Οντένσε στην συνέχεια πήρε το “πάνω χέρι”, στο 58' έκανε το 2-2 και στο 80' το 2-3. Στο 86' με φοβερό σουτ του Αντρεάσεν έγινε το 2-4, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς ο Πετρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου