0 "Αφήστε τον Λέτο...σπίτι"

Ο τεχνικός της Οντένσε, Χένρικ Κλάουσεν, έχει πάρει με τόσο φόβο τον Σεμπάστιαν Λέτο, που ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να τον... αφήσει στο σπίτι για το αυριανό ματς!«Περιμένουμε έναν σπουδαίο αγώνα, ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Υπάρχει μεγάλη πίεση για εμάς» τόνισε ο Δανός τεχνικός και πρόσθεσε:




«Σίγουρα θέλουμε να σκοράρουμε, το δείξαμε στο πρώτο ματς. Σίγουρα και ο Παναθηναϊκός έχει πίεση από τον κόσμο που θέλει κάτι παραπάνω από την ομάδα του».

Ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού δεν θέλετε να δείτε αύριο; «Αν θέλατε να τους αφήσετε όλους σπίτι θα ήταν καλό για εμάς. Θα ήταν και ο Λέτο μια καλή επιλογή που μας έκανε ζημιά στο πρώτο παιχνίδι», είπε ο Κλάουσεν με χιουμοριστική διάθεση. 

Από την δική του πλευρά ο Σόρενσεν που εκπροσώπησε τους παίκτες της Οντένσε τόνισε: «Όλοι οι παίκτες περιμένουμε με αγωνία το ματς. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, μιας και δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να παίξουμε τόσο μεγάλα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου