0 Mουρίνιο είσαι λάθος!

slapologos_murinho_largeΤο δεύτερο clasico της σεζόν έχει μόλις τελειώσει, με τη Μπαρτσελόνα να κερδίζει 3-2 στο φινάλε τη "μισητή" Ρεάλ Μαδρίτης και να κατακτά το Surer Cup Ισπανίας! Γράφει ο Γιάννης Θειακός.Τα δύο ματς που παρακολουθήσαμε, Άυγουστο μήνα, ήταν αντάξια της κλάσης των δύο Ισπανικών συλλόγων με μοναδικό ερώτημα

 

τον ρυθμό που είχαν και οι δύο, αν και βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας…

Συνολικά, για μένα η Ρεάλ είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι, δείχνει πιο βελτιωμένη και έτοιμη να…ταλαιπωρήσει την ομάδα του Γκουαρντιόλα! Κι αυτό γιατί εφέτος δείχνει διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο στα ίσια και όχι να κλέψει τα ματς.

Από την άλλη, η κάτοχος του Champions League, «Μπάρτσα», συνεχίζει με τις μηχανές στο φουλ και πιστεύω ότι η προσθήκη του Φάμπρεγκας θα της δώσει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα.

Βέβαια, είναι νωρίς ακόμη για να βγουν συμπεράσματα, για το ποιός θα επικρατήσει στο φινάλε, αλλά τα 9 συνολικά γκολ στα δυο παιχνίδια του Surer Cup είναι η καλύτερη προίκα, για τον ποδοσφαιρικό μας χειμώνα!

Θέλω να σταθώ, όμως, σε ένα σημείο εξωαγωνιστικό που μου έκανε κάκιστη εντύπωση! Το ρολόϊ δείχνει το 54ο λεπτό, οι ποδοσφαιριστές για μια ακόμη φορά τσακώνονται σαν τα κοκόρια κοντά στην γραμμή του πλάγιου άουτ, με τον Μουρίνιο να παρακολουθεί όρθιος.

Κάποια στιγμή περνάει δίπλα του ο Λιονέλ Μέσι και ο Πορτογάλος, με μια χαρακτηριστική κίνηση, κουνάει το χέρι δείχνοντας ότι ο Αργεντινός βρωμάει…

Για του λόγου το αληθες δείτε το παρακάτω video, που από το ξημέρωμα κάνει τον γύρo του κόσμου.

Δεν ξέρω αν ο Μέσι μυρίζει επειδή ιδρώνει, αυτό που ξέρω είναι ότι το γκολ το «μυρίζει» σίγουρα και αποδείχθηκε και χθες, αφού σκόραρε 2 φορές! Μάλιστα, το δευτερο γκολ ήταν ταφόπλακα στα όνειρα του Ζοζέ για κούπα!

Η ενέργεια του Μουρίνιο -που εγώ λατρεύω και έχω αποθεώσει άπειρες φορές- είναι απαράδεκτη για έναν παίκτη που ποτέ δεν προκάλεσε, ποτέ δεν ενόχλησε, ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα.

Eκτός αν η κλάση του, τελικά, ενοχλεί….

Υ.Γ Οι εικόνες με τους παίκτες κάθε τρεις και λίγο να τσακώνονται σαν τα κοκόρια είναι απαράδεκτες για ποδοσφαιριστές που αποτελούν τα ινδάλματα της νέας γενιάς.

Πηγή: aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου