0 Ποιoν ήθελε να σκοτώσει ο Βαλβέρδε και ποιος θέλει ψυχίατρο!

Μέχρι κι ο πιο πιτσιρικάς παίκτης του Ολυμπιακού αντιλήφθηκε πόσο θυμωμένος ήταν ο Βαλβέρδε... Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.Μέχρι κι ο πιο πιτσιρικάς παίκτης του Ολυμπιακού αντιλήφθηκε πόσο θυμωμένος ήταν ο Βαλβέρδε όλο το Σαββατοκύριακο με αυτή την ιστορία του φιλικού που δεν έγινε.



Για την ακρίβεια η ατάκα που ακούστηκε πολύ ήταν μία: «Ο Ερνέστο ήθελε να τον σκοτώσει»!!! Σε ποιόν αναφέρονταν; Μα στον άνθρωπο που είχε κανονίσει το φιλικό.

• Όπως, βέβαια, αποδείχθηκε…κάτι πήγε στραβά. Με τον προπονητή να μην βράζει κύρια γιατί ματαιώθηκε το φιλικό, όσο για την ταλαιπωρία της ομάδας, που αντί να έκανε τουλάχιστον μία προπόνηση το Σάββατο το απόγευμα στο Ρέντη, περιφέρονταν άσκοπα στο αεροδρόμιο, μπας και ερχόταν το αεροπλάνο από την Ιταλία…

• Ίσως δε να θυμάστε κάτι που είχε γράψει η στήλη την επομένη κιόλας των φιλικών στην Ολλανδία-ότι ήταν τεράστιο λάθος, που κλείστηκαν δύο ματς μέσα σε δύο ημέρες. Βάλτε εκείνο, βάλτε κι αυτό της…Αίτνας και καταλαβαίνετε…

• Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο μεσολαβητής ήταν προχθές στα Σπάτα σε άλλη αίθουσα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, γιατί ο Βαλβέρδε δεν ήθελε ούτε να τον δει! Ήθελε, που λέει ο λόγος, να τον πνίξει. Άλλωστε, από την προηγούμενη, την Παρασκευή, είχαν ακουστεί κάποιοι ψίθυροι για το φιλικό σε σχέση με τους Ιταλούς και τη διάθεσή τους να (μην) το κάνουν.

• Δεν ξέρω μήπως φέρει και κάποιες εξελίξεις αυτό το ζήτημα, όμως τέλος πάντων, άλλα είναι τα θέματα που ενδιαφέρουν περισσότερο. Όπως για παράδειγμα που…χάθηκε ο Κοβάσεβιτς; Ο Ντάρκο άφησε κάπου να διαρρεύσει ότι ήταν Γερμανία το Σαββατοκύριακο, αλλά κάποιος που τον είδε στο αεροδρόμιο έλεγε ότι για Ισπανία τράβηξε…

• Στην Ισπανία παίζει ο Μπερναρντέλο της Αλμερία, αλλά ο Αργεντίνος μάλλον δεν είναι προτεραιότητα του Ολυμπιακού αυτή την στιγμή. Άλλοι είναι…

• Στην Ισπανία έπαιζε κι ο Ντιαρά,, που έχει ρίξει κατά πολύ το κασέ του. Από εκεί που ζητούσε 1,8 εκ. Ευρώ, τώρα το συζητάει και στο 1,2 εκ. Ευρώ.

• Πάντως, απ΄ ότι εγώ καταλαβαίνω ο Ολυμπιακός θα ήθελε ο ξένος μέσος που θα πάρει να του κοστίσει τη νέα σεζόν κάπου 700-800 χιλ. Ευρώ. Το πολύ ένα εκ. Ευρώ, εάν πρόκειται για κάποιο σημαντικό όνομα. Κι εννοώ λεφτά που θα πάρει ο παίκτης. Η, παίκτης κι ομάδα, εάν πρέπει να δοθεί ενοίκιο. Διότι, για να αγοράσει παίκτη ο Ολυμπιακός, φαίνεται δύσκολο, τουλάχιστον τούτη την στιγμή. Για δανεισμό πάει.

• Αντίθετα, δεν θα έρθει δανεικός, εάν έρθει, ο Τζιόλης. Η Σιένα τον πουλάει με 200-300 χιλ. Ευρώ, οπότε δεν έχει νόημα δανεισμός του. Το πρόβλημα σε αυτή τη φάση είναι τα λεφτά του Έλληνα διεθνή, αφού η προσφορά των 400 χιλ. Ευρώ του Ολυμπιακού δεν τον ικανοποιεί. Θα ήθελε τα διπλάσια, με το σκεπτικό, «800 δεν παίρνει κι ο Ουρτάδο;». Νομίζω ότι και με 500-600 μπορεί να γίνει η δουλειά.

• Αν θα πάρει κυνηγό ο Ολυμπιακός; Οι μάνατζερ που ρωτάνε τους ανθρώπους του συλλόγου, παίρνουν μέχρι τώρα αρνητικές απαντήσεις.

• Τελευταίο: Ξένος χαφ που φέρεται στόχος του Ολυμπιακού χαρακτηρίζεται από πρόεδρο πρώην ομάδας του επικίνδυνα παλαβός! Ο πρόεδρος παραδέχεται ότι πρόκειται για πολύ καλό παίκτη, αλλά «σοβαρά, θέλει ψυχίατρο». Είμαι βέβαιος ότι οι ερυθρόλευκοι θα την έχουν ψάξει καλά την περίπτωση, εάν πράγματι ενδιαφέρονται και θα έχουν μάθει τα συν και τα πλην του συγκεκριμένου διεθνή άσου.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου