0 Ξεκινάει ο αγώνας…

voloskosmos_0Ο Ολυμπιακός Βόλου κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης υποβιβασμού της ομάδας. "Αρχίζει ένας καινούργιος αγώνας", αναφέρει σε μια άκρως ειρωνική ανακοίνωση ο δικηγόρος του συλλόγου.
Η ανακοίνωση:"Xρειάστηκαν 30 χρόνια ποινικής δικηγορίας για να μάθουμε ότι είναι δυνατόν να καταδικαστεί δράστης δωροδοκίας,

σε άγνωστο τόπο και χρόνο, σε άγνωστα πρόσωπα και με άγνωστα ανταλλάγματα, ή δράστης παράνομου στοιχηματισμού, χωρίς κωδικούς, εταιρίες ή χρήματα, που αποτελούν το σώμα του εγκλήματος.

Επίσης χρειάστηκαν 30 χρόνια για να νοιώσουμε μία τόσο βάναυση προσβολή του νομικού μας πολιτισμού, για τον οποίο ως χώρα επαιρόμεθα, πλην όμως απεδείχθη περίτρανα ότι είμαστε τραγικά ελλειμματικοί έναντι των πάλαι ποτέ «οπισθοδρομικών» γειτόνων μας, που εφάρμοσαν τις οδηγίες της UEFA.

Θλίβομαι ειλικρινά ως Έλληνας δικηγόρος, γιατί μέχρι σήμερα είχα ως σημαία μου την κατά συνείδηση δικαστική κρίση.

Θλίβομαι ειλικρινά γιατί μετείχα σ’ ένα έντιμο πλην εκ γενετής μάταιο δικαστικό αγώνα, υπερασπιζόμενος τα δίκαια μιας ομάδας, ενός περήφανου γι’αυτήν Βολιώτικου λαού, που είδε χαράματα! τα όνειρα του να γκρεμίζονται, για άλλη μία φορά μετά την απώλεια των Μεσογειακών Αγώνων.

Αρχίζει όμως ένας καινούργιος αγώνας σε ΟΛΕΣ πλέον τις δικαιοδοτικές βαθμίδες, με τα νομικά επιχειρήματα του οπλοστασίου μας, που παραβλέφθηκαν ή αγνοήθηκαν στον πρώτο βαθμό, με την κρυφή ελπίδα ότι τελικά στο δεύτερο βαθμό, μόνο νομικά επιχειρήματα θα επικρατήσουν.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΧΑΡΜΑΝΗΣ

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Συνήγορος Υπεράσπισης ΠΑΕ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ»"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου